More

  Companie care plăteşte oameni pentru a se juca Pokemon Go

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O companie a dat un anunţ de angajare pentru jucători de Pokemon Go. Da, aţi citit bine, o companie angajează Maeştri Pokemon.

   

  Dacă eşti una dintre acele persoane căreia i se tot repetă că iroseşte foarte mult timp prinzând pokemoni, acum există un mod de a îmbina plăcutul cu utilul.

  Compania Fuzing, din Singapore, a postat un anunţ, pe pagina Facebook, prin care doreşte angajarea unui Maestru Pokemon, susţinând că este primul job de acest fel din lume.

  Detaliile despre post şi ceea ce implică acesta sunt vagi, dar din postare reiese faptul că toţi aplicanţii aleşi vor fi plătiţi pentru a juca popularul joc de realitate augmentată.

  Chiar luna trecută, un barman din Noua Zeelandă a anunţat că renunţa la locul său de muncă pentru a se dedica jocului Pokemon Go, full-time.

  Pokémon Go s-a lansat prima dată în SUA şi Australia, la începutul lunii iulie, urmată de lansarea în Europa. A fost nevoie de mai mult de două săptămâni pentru ca jocul să ajungă în Japonia şi Hong Kong, înainte de a ajunge şi în Singapore, dar şi în ţările învecinate.

  Companiile au reacţionat rapid pentru a profita de popularitatea jocului şi pentru a obţine un avantaj şi notorietate. Rămâne de văzut dacă acest model de promovare va fi adoptat şi de companii din alte ţări.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.