More

  Elon Musk: SolarCity va crea un acoperiş din panouri solare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Elon Musk a anunţat viitorul produs al companiei SolarCity, care va fi un acoperiş contruit exclusiv din panouri solare.

  Noul produs, conceput de compania SolarCity, se vrea a fi o alternativă la modul în care sunt montate panourile modulare existente pe acoperişul clădirilor.

  Planul a fost detaliat în cadrul unei întâlniri a investitorilor cu preşedintele companiei, Elon Musk, acoperişul fiind descris ca arătând „mult mai bine” şi ca fiind „mai durabil decât un acoperiş normal„.

  Acoperişul va fi integrat cu una dintre bateriile de rezervă Tesla, oferind posibilitatea ca locuinţa să funcţioneze exclusiv cu energia provenită de la panourile solare.

  Această strânsă colaborare dintre Tesla şi SolarCity este unul dintre motivele pentru care Elon Musk a militat pentru fuziunea celor două companii.

  Produsul are ca scop redresarea afacerii cu panouri solare a companiei SolarCity prin schimbarea publicului ţintă, respectiv toţi cei care au nevoie de un acoperiş nou.

  Elon Musk a spus că oamenii nu vor achiziţiona panouri solare dacă acoperişul lor va trebui schimbat curând: „Este un segment de piaţă major care este accesibil companiei SolarCity„. Compania spune că anual sunt efectuate 5 milioane de înlocuiri ale acoperişului, numai în SUA.

  SolarCity va lansa acoperişul solar în lunile următoare, alături de alte produse complementare, care se concentrează pe stocarea energiei solare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.