More

  Marian Godină îl pune la punct pe Mihai Găinuşă pe Facebook: „Acum văd că tu eşti cel cu gura mare. Pardon, cu ciocul mare”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ştim cu toţii scandalul cu doamna care a trecut strada la culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie de la Piaţa Unirii din Bucureşti (vezi imaginile în videoclipul de mai jos). Cum s-a ajuns de la această întâmplare la un adevărat război de răspunsuri publice pe Facebook între Marian Godină şi Mihai Găinuşă de la Cronica Cârcotaşilor, veţi vedea în rândurile ce urmează.

  Totul a început în după-amiaza zilei de miercuri, când Mihai Găinuşă a decis să îl atace virulent pe „dom şef Godină” pe Facebook, pentru că şi-a permis să îşi spună părerea cu privire la evenimentul neplăcut din Piaţa Unirii, când o femeie a fost imobilizată de 11 poliţişti pentru a putea fi dusă la secţia de Poliţie, după ce a trecut strada pe roşu şi a refuzat să se legitimeze la solicitarea organelor legii: „Bey, polițistul Godină îi ceartă pe indivizii care huiduiau cei 10 până la 11 polițiști în misiune, care înghesuiau într-o mașină de patrulă o băbuță deosebit de infractoare. Bestia traversase pe roșu la Unirii refuza să se legitimeze, bey! Aveți dreptate dom șef Godină! În locul lu’ matale aș propune chiar reintroducerea pedepsei cu moartea.  

  Păi ce facem acilea? În ritmul ăsta, azi-mâine o să ajungeți să traversați strada babe, cu coloana oficială, ca pe Oprea.”, este mesajul lui Găinuşă care invită opinia publică să citească mai multe despre subiectul cu pricina pe pagina de blog a sa.

  CUMPĂRĂ CARTEA FLASH-URI DIN SENS OPUS A LUI MARIAN GODINA

  Marian Godină a răspuns printr-un comentariu la postarea de Facebook a lui Găinuşă la numai 2 ore de când aceasta a fost făcută publică: „Mihai Găinuşă, de ce mă chemați, bey, la Cronicuță, bey? De ce voiați să am o rubrică la voi în emisiune, bey, dacă ai aşa părere proastă, bey? Te-ai supy că v-am refuzat, bey?”. Comentariul acestuia a reuşit să strângă mai multe like-uri decât a strâns materialul lui Găinuşă în peste 22 de ore de la publicare.

  Ulterior, poliţistul Godină a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde îl urmăresc peste 300.000 de persoane. Iată răspunsul integral oferit de Marian Godină lui Mihai Găinuşă în urma atacurilor aduse:

  „Am citit tot textul cu atenție şi acum o să îți dau un răspuns, Mihai. Nu că l-ai merita, dar mie, probabil din egoism, îmi place să donez. Îmi dă o stare de bine. Ție nu am să-ți dau vreun ban, dar sunt convins că un share către micul tău site te va ajuta mai mult decât ai sperat.

  Dragă Mihai, o să încep cu asta: dacă aş fi fost în locul tău şi l-aş fi avut coleg pe Şerban Huidu atâția ani, din decență şi din bun simț, nu mi-aş fi mai dat cu părerea în veci pe o temă rutieră. Ştii tu…p-acolo…pe la Timişul de Jos. Unde era justițiarul din tine atunci, să explice cum stă treaba cu legea? Eu am fost chiar acolo, am văzut cu ochii mei cadavrele întinse pe asfalt şi eu l-am dus pe colegul tău la spital pentru a i se lua sânge pentru stabilirea alcoolemiei. L-am dus cu maşina de poliție pe omul care cu ceva timp înainte de accidentul acela, rămăsese fără permis pentru că făcuse o depăşire cam în aceeaşi zonă. Nu mai înceta apoi cu denigrările la adresa colegului meu care îi reținuse permisul şi chiar promitea prin emisiuni un premiu pentru cel care îl va filma pe acel coleg luând şpagă. Apoi…karma! Ce bine era dacă ar fi fost un coleg iarăşi acolo care să îl oprească înainte de a comite acel accident!

  Acum văd că tu eşti cel cu gura mare. Pardon, cu ciocul mare. Ai grijă la karma. Să nu dai peste vreo tanti care traversează pe roşu şi care prin țipete şi văicăreli să atragă simpatia unor martori care să spună că au văzut-o traversând pe verde. Ai mai fi tu atunci aşa milos şi justițiar?

  Ca persoană publică ce eşti, ar trebui să nu instigi vreodată la nerespectarea legii. De fapt, la câți urmăritori ai pe pagină, nu ar fi nici asta o problemă. Te exprimi pe un ton superior, folosind acel „bey” pentru a da impresia că eşti deştept. E doar o impresie. Mie nu-mi pari, sincer. După ce ți-am citit textul, bănuiam deja că nu prea poți multe, dar când ți-am citit şi comentariile, m-am convins. Ți-a comentat o doamnă care se numea Emilia Solara, iar replica ta isteață a fost „doamna Solara, dvs mergeți la solar”. Pe bune? Adică atât ai putut da din tine, asta a fost replica ta care ar fi trebuit să îi închidă gura? Slab tare! Mă mir că nu i-ai zis că maică-ta face prăjituri mai bune decât maică-sa.
  Ți-am comentat la postare şi mi-ai răspuns cu pronume de politețe. Păi, Mihai, după ce mă faci troacă în articol, când vezi că îți scriu, o dai cu politețuri? Fii bărbat!

  CUMPĂRĂ CARTEA ÎN MISIUNE CU MARIAN A LUI MARIAN GODINĂ

  Mihăiță, cred că m-aş descurca să fac ce făceai tu, în schimb, tu nu ai putea să fii polițist vreodată. Asta pentru că ar trebui să lucrezi noaptea, iar băiețeilor cuminței le e teamă de întuneric. Ştii, Mihăiță, ce e noaptea pe străzi? E bau-bau! Sunt golani, Mihăiță! D-ăia care ies beți de pe la cluburi şi fac rele, care nu-ți dau buletinul doar că ai uniforma pe tine şi că eşti tu Găinuşă. D-ăia pe care trebuie să-i încătuşezi şi care nu pun mâinile la spate ca în filme. Mai trebuie să le dai vreun spray în nas, mai te tăvăleşti cu ei…şi toate astea fără să îți danseze bebeluşele în peisaj ca la Cronicuță. Apoi, te reclamă pentru purtare abuzivă şi eşti cercetat. Eu am vreo 8 plângeri d-astea penale până acum, de multe ori pentru că am intervenit la solicitarea unor d-ăştia ca tine care aveau nevoie de ajutor, bănuiesc că pe tine la radio nu te reclamă nimeni la parchet.
  În plus, găinuşă dragă, în meseria noastră, a polițiştilor, când cineva scoate la tine vreun cuțit sau vreo bâtă, e realitate, nu e doar o farsă ca atunci când te-a speriat Zmărăndescu că te bagă în portbagaj şi îți cereai iertare ca un copil mic gata să plângă.

  Eu am ajuns acasă de câteva ori cu uniforma ruptă pentru că m-am mai luat cu câte unul la trântă, tu văd că te iei la trântă online. Mai trist pentru tine este că după o întreagă carieră în televiziune, ai ajuns să te iei la trântă cu mine, un agent de circulație cu trei trese pe un umăr căruia îi îngheață izmenele iarna în intersecție. Aşa jos ai ajuns? Eşti în pană de idei? Criză de imagine? Cum era aia? Aaa…parcă aşa: ruşinicăăă!”

  Pentru a ieşi basma curată în urma valului de critici aduse de utilizatorii Facebook la adresa sa, Găinuşă a publicat în decursul zilei de astăzi o nouă postare pe pagina de socializare în care spune că a adunat câteva concluzii după „micul meu experiment de ieri”, anunţând că a dezactivat notificările, pentru că „experimentul s-a încheiat”. Iar asta nu este tot, deşi am crezut că Mihai Găinuşă s-a resemnat, acesta revine cu o nouă postare în decursul orelor 15:00, prin care îi dă „scriitorului Godină” teme de studiat legate de parcări pe zebră sau cerşetori uşor de încătuşat.

  Conflictul de pe Facebook dintre Marian Godină şi Mihai Găinuşă se pare că este departe de a se încheia, iar platforma socială se dovedeşte încă o dată a fi cel mai bun mijloc prin care cetăţenii din România îşi pot susţine punctele de vedere.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.