HTC va lansa două smartphone-uri noi din gama Desire | NOOBZ.RO

HTC va lansa două smartphone-uri noi din gama Desire

Cristian Gănescu
- 13.08.2016, 13:16 în Smartphones
0

SHARES

HTC pregăteşte lansarea a două noi smartphone-uri din gama Desire, chiar la finalul acestui trimestru.

HTC lucrează intens pentru lansarea noilor smartphone-uri, respectiv HTC Desire 10 Pro şi HTC Desire Lifestyle, care ar urma să fie disponibile spre finalul acestui trimestru.

Informaţia care a dezvăluit numele noilor dispozitive a venit de la o sursă din cadrul companiei, care a parvenit publicaţiei VentureBeat.

HTC Desire 10 Lifestyle va avea un display de 5.5 inch, fiind disponibil în mai mult versiuni de culori, fiecare dispunând de un design metalic pe margini şi în jucul lentilei de la camera foto, flash şi antenă. Culoril solide şi mate sunt elementele în jurul căruia a fost creat design-ul acestui smartphone.

Din punct de vedere al specificaţiilor, sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow. Desire 10 Lifestyle este versiunea accesibilă, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon şi o rezoluţie 720p. Camera principală ar avea 13 megapixeli şi flash LED, în vreme ce camera frontală are o rezoluţie de numai 5 megapixeli. Ambele camere au capacitate de inregistrare video la rezoluţie 1080p.

Dispozitivele ar putea fi lansate la finalul lunii septembrie, dar nu există informaţii despre disponibilitate şi preţ, dar nici despre specificaţiile smartphone-ului HTC Desire 10 Pro.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!