More

  Actualizarea Windows 10 Anniversary a stricat milioane de camere web ale utilizatorilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Milioane de utilizatori au avut surpriza neplăcută de a li se defecta camera web imediat după instalarea actualizării Windows 10 Anniversary.

  Problema a fost semnalată pe site-ul Thurrott.com, iar această problemă ar fi putut afecta milioane de utilizatori. Cea mai recentă actualizare aduce o serie de modificări radicale, ce permit transmisiuni LIVE prin intermediul camerelor web, dar multe dintre dispozitive fie îngheaţă, fie se defectează iremediabil.

  Teoretic, schimbarea ar fi trebuit să ofere o stabilitate sporită dispozitivelor, prin restricţionarea numărului de transmisiuni, dar în realitate, acest lucru nu s-a întâmplat. Un model de cameră web care a fost afectat este camera Logitech C920.

  Potrivit informaţiilor oferite de un inginer Microsoft, care a postat pe forumul oficial de asistenţă, această problemă va fi remediată cât de curând, cel mai probabil în cursul lunii septembrie. Până atunci, utilizatorii nu vor mai putea efectua apeluri video.

  Cei care sunt mai „indemânatici”, pot implementa o soluţie provizorie, dar care necesită capacităţi de editare a registrilor, ceea ce poate oferi o portiţă, dacă apelurile video sunt necesare cu orice preţ.

  Este un bilă neagră pentru Microsoft care a investit foarte mult în funcţionalitate, utilizatorii aşteptându-se la o platformă stabilă, care să nu creeze probleme. Rămâne de văzut câţi utilizatori au fost afectaţi de această problemă şi dacă a fost doar un număr redus.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.