De 12 ani de când există pe piaţă, World of Warcraft a ajuns mai mult decât un joc, ci o comunitate, la nivel mondial, unită de un scop comun: Apărarea tărâmului Azeroth de forţele malefice.

Jocul MMO produs de compania Blizzard, cu toate că nu mai are numărul de jucători de la anii de început, se menţine în topul jocurilor de pe acest segment.

Pentru Blizzard, Germania a fost tot timpul o piaţă cheie, plasându-se printre primele 5 ţări care vor avea o lansare a celui mai nou expansion: Legion.

Pentru acest eveniment, chiar la convenţia Gamescom, care va avea loc în Germania, Blizzard a transformat sala de festivităţi Gürzenich într-un local World of Warcraft.

La evenimentul de lansarea ce va avea loc, fanii vor putea explora „The Fel Hammer”, o zonă de început a noului expansion. Acolo, fanii vor asculta versiuni rock ale muzicii din WoW, se vor putea picta pe faţă, se pot poza în locuri speciale, dar vor putea degusta şi din mancarea şi bauturile din Azeroth.

Există costumaţii, chiar şi persoane ca înmânează questuri, care te direcţionează către alţi NPC, care îţi vor oferi recompense. În afara faptului că este o acţiune foarte bună de PR, este un mod prin care fanii primesc şi ceva înapoi, pentru devotamentul lor.