More

  Facebook lansează Lifestage, o aplicaţie doar pentru adolescenţi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lifestage este noua aplicaţie de sine stătătoare pentru iOS, creată de Facebook special pentru tinerii cu vârste de la 21 de ani în jos, pe care gigantul social media a lansat-o vineri şi care este disponibilă doar pentru iPhone-urile din Statele Unite ale Americii, cel puţin pentru moment.

  Lifestage îţi cere faţa veselă, faţa tristă, like-urile, dislike-urile, prietenii cei mai buni, cum dansezi şi multe altele, dar în loc să notezi toate aceste date într-un text, poţi să înregistrezi video-uri. Apoi, Lifestage transformă aceste clipui înregistrare în video-uri pentru profil pe care ceilalţi le pot viziona.

  Practic, orice persoană cu vârsta sub 22 de ani poate descărca Lifestage, pentru a-şi crea propriul cont. Acest lucru a fost gândit pentru ca elevii de liceu să înveţe mai multe despre colegii lor.

  Atunci când te înregistrezi, fără să fie nevoie de cont Facebook, selectezi liceul la care înveţi şi vei vedea video-uri de profil ale colegilor din şcoala ta sau din apropiere. În plus, Lifestage îţi va arăta alţi oameni o dată ce 20 de persoane de la şcoală folosesc aplicaţia. Astfel, vei avea o tragere mai mare de inimă să inviţi mai mult prieteni să se înscrie în aplicaţia de socializare.

  Pe de altă parte, se pare că aplicaţia Facebook pentru adolescenţi atrage după sine îngrijorări în ceea ce priveşte intimitatea. Aplicaţia, numită Lifestage, a fost gândită pentru ca liceenii să împărtăşească video-uri şi să se conecteze la nivel local, dar nu vine la pachet cu o serie de setări legate de intimitate, solicită informaţii personale şi tot conţinutul este public.

  Lifestage vine cu un disclaimer în Apple App Store: „Ţineţi minte: Tot ce postaţi în Lifestage este întotdeauna public şi poate fi văzut de oricine, înăuntru şi în afara şcolii. Nu există nicio modalitate prin care audienţa video-urilor să fie limitată. Nu putem confirma că oamenii care pretind că merg la o anumită şcoală, chiar merg la şcoală. Toate video-urile pe care le încărcaţi pe profil sunt conţinut în totalitate public.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.