ASUS ZenWatch 3: Data de lansare, imagini, specificaţii şi zvonuri

Mădălina Gănescu
- 26.08.2016, 9:56 în Smart
0

SHARES

IFA 2016 este la doar câteva zile distanţă, iar zvonurile cu privire la dispozitivele care urmează să fie lansate nu se opresc din a veni peste noi ca o avalanşă. Cele mai noi date vin cu privire la smartwatch-ul pe care îl pregăteşte ASUS, ZenWatch 3.

Imaginea de mai jos prezintă noul smartwatch care se zvoneşte că se va nu ASUS ZenWatch 3 şi va avea un design cu totul nou în comparaţie cu ASUS ZenWatch 2. Se pare că ASUS va renunţa la design-ul pătrat în favoarea opţiunii pe rotund.

Tot mai jos putem observa 3 butoane pe marginea dispozitivului care oferă un sentimenţi şi mai tradiţional cu o coroană şi 2 butoane pentru funcţii.

asus zenwatch 3

Se pare că ZenWatch 3 va prezenta un inel magnetic care se va lipi pe spatele ceasului atunci când este realizată încărcarea prin USB. Ne aşteptăm de asemenea ca ZenWatch 3 să includă funcţia de încărcare rapidă pentru a ne asigura că vom putea folosi smartwatch-ul cât e ziua de lungă.

ASUS pare să îţi ofere posibilitatea să schimbi brăţările ceasului oricând doreşti, la fel cum o fac mulţi alţi producători de ceasuri inteligente din zilele noastre, printre care enumerăm Vector Watch sau Huawei. ZenWatch 2016 va include se pare Bluetooth 4.2 şi suport Wi-Fi, dar nimic nu este confirmat pentru moment.

Data de lansare a ZenWatch 3 de la ASUS se pare că va fi 31 august 2016, dacă este să luăm în calcul invitaţia transmisă presei de companie.

asus

Cu cât se apropie mai mult IFA 2016, cu atât vom descoperi mai multe despre produsele pe care le aşteptăm cu sufletul la gură. Ce părere ai despre primele zvonuri legate de ZenWatch 3 de la ASUS? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos, pe pagina de Facebook Noobz sau trimite-ne un e-mail pe adresa redactie@noobz.ro.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!