More

  Cum împiedici WhatApp să transmită datele personale către Facebook

  Cei care nu vor ca datele personale să le fie transmise către Facebook, mai au o şansă de a împiedica acest lucru, dar cât mai repede posibil.

  WhatsApp a anunţat că va distribui anumite date personale ale utilizatorilor, inclusiv numărul de telefon, companiei Facebook.

  Cele două companii spun că noua politică va ajuta la conectarea a cât mai mulţi prieteni şi la „îmbunătăţirea experienţei şi a produselor Facebook”, dar va oferi şi companiilor un mod de a atinge potenţiali clienţi.

  Ca exemplu relevant, compania WhatApp a vorbit despre companiile de transport aerian, care vor folosi numărul de telefon pentru a anunţa amânarea unor zboruri sau a anumitor acţiuni e plată frauduloase.

  Compania WhatApp a promis că nu va vinde şi nici nu va distribui numărul de telefon companiilor de publicitate, dar dacă nu doreşti să expui numărul tău de telefon cu companii care abia aşteaptă să îţi comunice cele mai noi oferte, există o modalitate de a evita acest lucru.

  Există, de fapt, două modalităţi, dar prima face referire la stadiul în care nu ai acceptat încă „termenii de utilizare al serviciului”. Practic, în loc să accepţi termenii fără să citeşti ce presupune, apasă butonul „citeşte mai mult„, şi debifează opţiunea unde apare „Împărtăşeşte informaţiile despre contul meu WhatsApp cu Facebook„.

  Pentru cei care au acceptat deja termenii de utilizare, mai au termen de 30 de zile pentru a renunţa. Tot ce trebuie să faci este să mergi la setările aplicaţiei şi accesează tabul contului. De acolo poate fi debifată opţiunea „Distribuie informaţiile contului meu”.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here