Facebook permite afişarea filmărilor în plan vertical

Cristian Gănescu
- 27.08.2016, 12:44 în Aplicaţii
0

SHARES

Componenta Video de pe Facebook se schimbă, iar cu fiecare nouă funcţionalitate, compania vrea să se apropie cât mai mult de ceea ce utilizatorii doresc de la acest segment care devine tot mai apreciat.

După ce Facebook a testat deja funcţia de autoredare cu sunet, acum clipurile filmate în plan vertical sunt acceptate pe News Feed-ul dispozitivelor mobile. Foarte mult timp, acest format a fost ignorat, dar acum, Facebook a realizat potenţialul acestui raport de aspect.

În trecut, Facebook decupa filmările verticale şi le dădea un aspect de pătrat, permitând utilizatorilor să vadă formatul original. Raportul de aspectîn sine, care este predominant asociat dispozitivelor mobile, a fost introdus pe Facebook în urmă cu un an.

Facebook a anunţat că video-urile filmate în plan vertical apar exact aşa cum ar trebui să apară, la o proporţie de 2:3, faţă de 1:1, cum se întâmpla până acum. Această modificare se va produce atât pentru iOS, cât şi Android, pe toate platformele şi dispozitivele care au un display vertical, inclusiv transmisiunile LIVE.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!