More

  Google Maps va oferi în curând suport pentru comezi vocale, plus alte două funcţii mult aşteptate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Versiunea beta 9.36.0 a Google Maps a fost actualizată cu o serie de funcţii utile şi interesante şi cei care s-au înscris în programul de testare pot să îşi facă o idee cu privire la lucrurile la care trebuie să se aştepte în viitorul apropiat de la noua versiune a aplicaţiei.

  Aceste noi funcţii includ o nouă modalitate mai simplă prin care pot fi evitate uneltele, autostrăzile sau feriboturile, pe rută, dar din păcate, nu există nicio modalitate prin care să salvezi aceste setări pentru viitoarele călătorii. Totuşi, cu cel mai nou update, Google vrea să facă experienţa de condus mult mai uşoară.

  De astăzi, vei putea să apeşi pe microfon şi să spui „avoid tolls”, iar acelaşi procedeu este valabil şi pentru autostrăzi şi feriboturi, dacă doreşti să le eviţi. Până când apare o opţiune prin care să le ai întotdeauna salvate, există o modalitate drăguţă pentru a face ca aceste selecţii să fie mai rapide.

  „Trafic Nearby” este noua opţiune care a apărut sub secţiunea Notifications în meniul Maps Settings. Utilizatorii vor primi acum notificări cu privire la condiţiile de trafic din zonă în timp real şi vor mai fi informaţi cu privire la schimbare condiţiilor cu ferestre de tip pop-up care precizează perioada de întârziere sau când „drumul este liber”.

  Care consideri că sunt funcţiile pe care Google Maps ar trebui să ţi le pună mai devreme la dispoziţie şi fără de care experienţa în trafic este una destul de geoaie?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.