0

SHARES

Google indexează acum şi conţinutul aplicaţiilor pentru dispozitivele Android

Cristian Gănescu
- 31.08.2016, 16:16 în Aplicaţii

Google va afişa în pagina de rezultate, conţinut din aplicaţiile prezente pe dispozitivele Android.

De ceva vreme, Google are capacitatea de a indexa conţinut din cadrul aplicaţiilor de pe dispozitivele Android, dar acum va pune această funcţionalitate şa dispoziţia utilizatorilor.

Tot ce trebuie să faci este sşă deschizi aplicaţia Google sau Google Now, să introduci un termen de căutare, după care să accesezi tabul „In Apps” pentru afişarea rezultatelor. În acest tab, rezultatele vor fi clasificate în funcţie de aplicaţiile instalate pe dispozitiv.

demo1

Google spune că această funcţionalitate este limitată la dispozitivul utilizatorului, respectiv la conţinutul aplicaţiilor specific fiecărui utilizator. Nu este nevoie de o conexiune la internet pentru a funcţiona. Mai mult, utilizatorul poate exclude anumite aplicaţii din rezultatele căutărilor.

Pe lângă aplicaţiile care sunt deja suportate de această funcţionalitate, Google va adăuga Facebook Messenger, LinkedIn, Evernote, Glide, Todoist şi Google Keep.

Google spune că pentru versiunea Android 7.0 Nougat, care va fi disponibil pe dispozitivul LG V20, pe cel de-al doilea ecran va exista o iconiţă prin intermediul căreia va putea fi accesată cautarea In Apps mult mai uşor.

demo2

Funcţionalitatea este disponibilă tuturor utilizatorilor, dar nu există nicio informaţie despre disponibilitatea sa pe dispozitivele iOS.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!