More

  BenQ lansează primul videoproiector pentru pasionaților de camping

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  BenQ, companie recunoscută pe plan internaţional pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, lansează modelul GS1, o nouă soluție de proiecție adresată de data aceasta pasionaților de camping.

  Cu o greutate de 1kg (0.5Kg fara baterie), dimensiuni de invidiat și o serie de caracteristici specifice mai mult proiectoarelor de interior, BenQ GS1 este modalitatea perfectă de a îți petrece serile în aer liber, alături de familie și prieteni.

  “Pe măsură ce noțiunea de camping și vacanță outdor crește în popularitate, apare și necesitatea unor activități în aer liber care să distreze întrega familie, mai ales după lăsarea întunericului. BenQ GS1 este soluția ideală pentru astfel de activități, fiind capabil să ofere un divertisment de calitate, potrivit pentru toate vârstele. Suntem bucuroși să lansăm acest nou proiector, suficient de mic pentru a se potrivi în orice spațiu, inclusiv în trusa esențială a oricărui camper.” a declarat Lee Conway, CEO și Președinte, BenQ Corporation.

  Rescriem regulile

  GS1 este un proiector DLP LED(Solid-state lighting, SSL) ultra-portabil, de dimensiunea palmei,  ce depășește cu mult capabilitățile normale ale unui astfel de dispozitiv. Astfel, veți descoperi o funcție de streaming a conținutului online (filme, muzică sau videoclipuri), dar și posibilitatea de a partaja conținutul multimedia direct de pe telefon. Aplicațiile integrate dau acces la mai multe canale de entertainment, utilizate de iubitorii de camping din întreaga lume. Astfel, veți avea acces la emisiile online ale canalelor TLC, Discovery, Foodie , Red Bull, Challenger Camping-cars,  Coleman® EMEA Official Channel,  Chausson CampingCars, CamperOnTube, MotorhomeCampervan, Caravantv1000, Snow Peak, Foodtube, Food Revolution, Gordon Ramsay, POPSUGAR Food și How To Cake It.

  Prin intermediu tehnologiei AWB (Auto White Balance) proiectorul va menține culorile intacte o lungă durată de timp, oferind o funcționare ireproșabilă pentru o perioadă de peste 20-30.000 ore.

  Deși are un design de dimensiunea unei palme, videoproiectorul vine dotat cu o conectică impresionantă ce include o intrare HDMI și un slot micro SD, cât și doua porturi USB plug and play, perfecte pentru redarea filmelor preferate direct de pe un mediu de stocare extern (stick USB). Dorind să satisfacă toate cerințele utilizatorilor și să ofere o experiență multimedia completă, BenQ GS1 vine dotat cu o conexiune Bluetooth 4.0 , prin intermediul căreia se poate lega o boxă externă, o pereche de căști sau de ce nu un mouse si o tastatură pe bluetooth.

  Dimensiunile reduse, lipsa cablurilor, implementarea unei conexiuni wireless/bluetooth, precum și  prezența unei baterii detașabile ce oferă o autonomie de până la 3 ore de funcționare, tranformă acest videoproiector într-o  soluție ideală pentru o seară de divertisment în aer liber, mai ales dacă ești un pasionat al drumețiilor cu cortul sau rulota.

  Impresionează-ți prietenii

  Indiferent de locul unde îți vei așeza tabăra, GS1 va fi gata de funcționare în mai puțin de 3 secunde, prin simpla apăsare a unui buton. Este un videoproiector ce poate fi folosit de către orice tip de utilizator, chiar și unul fără experiență, având în dotare o interfață de utilizare intuitivă, ușor de utilizat. Chiar și upgrade-urile de software se vor face mai ușor prin simpla conecatare la internet, proiectorul notificând utilizatorul atunci când este disponibilă o nouă varintă îmbunătățită.

  Oferă mai multe opțiuni multimedia, printre care și una de streaming online, utilă atunci când ai aproape o conexiune la internet, precum și o funcție Auto keystone ce simplifică modalitate de ajustare a ecranului, mai ales atunci când proiectezi imaginea pe un perete de cort sau pe rulotă.

  Echipamentul perfect pentru o vacantă în aer liber

  Fiind un dispozitiv portabil, cu un grad mare de libertate, GS1 vine dotat cu o carcasă din cauciuc care îi oferă un anumit grad de rezistență la căderile accidentale, chiar și de la o înălțime de 60cm.

  Mai mult, construcția specială a acestei carcase oferă proiectorului și o protecție împotriva lichidelor, standard IPX1 Splash Proof, ce îl ajută să reziste chiar și unui început de ploaie.

  Ultraportabil

  Împachetarea lucrurilor necesare unei vacanțe în camping poate fi destul de stresantă pentru oricine, mai ales dacă spațiul de depozitare este un factor important. Datorită dimensiunilor sale reduse, 13.9cm x 14.6cm, GS1 este suficient de mic pentru a se potrivi perfect în orice portbagaj de mașină sau dulap de rulotă, fără a face nici un compromis.

  Cinema în aer liber

  BenQ GS1 este un proiector ce își dezvăluie adevăratul potențial imediat după apusul soarelui, fiind capabil să ofere mereu aceeași imagine de calitate, atât pe peretele cortului cât și pe cel al rulotei. Vine presetat cu mai multe moduri de proiectare, precum Film, Vivid sau Camping. Acesta din urmă este mai luminos decât modul Film, tocmai pentru a ține cont de lumina din aer liber pe timp de noapte.

  Este un proiector ușor, compact și puternic, de dimensiunea unei palme, ce vine dotat cu una dintre cele mai scurte lentile de pe piață, fapt ce îi permite să proiecteze o imagine de 60” (1.52m) de la o distanță de doar 1 metru. Desigur, video-proiectorul BenQ GS1 poate fi folosit nu numai în aer liber, la cort sau rulotă, dar și acasă.

  BenQ GS1 va fi disponibil începând cu luna septembrie prin distribuitorii autorizati BenQ pentru Romania (ABC Data, DARER, IT Direct, Network One Distribution și MGT), la un preț recomandat de raft de 2899lei.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.