More

  Samsung opreşte aprovizionarea cu Galaxy Note 7 în Coreea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a oprit livrările de Galaxy Note 7 în Coreea, dar nimeni nu ştie care este cauza. Gigantul de tehnologie a declarat pentru presa coreeană că a oprit aprovizionarea operatorilor locali „din cauza unor teste suplimentare pentru calitatea produsului.”

  Această informaţie pune utilizatorii din întreaga lume pe gânduri, mai ales pentru că nicio companie nu efectuează teste de calitate după ce un dispozitiv de mare profil a fost lansat pe piaţă şi posibilitatea ca aprovizionarea operatorilor să fie oprită pentru teste de rutină este de necrezut.

  Este posibil ca Samsung să fi descoperit o serie de probleme serioase cu unele unităţi Note 7, probabil unele ce nu pot fi rezolvate printr-un update de software.

  Aşadar, despre ce tip de problemă hardware ar putea fi vorba? Compania a precizat anterior că întâmpină dificultăţi în producţia unui număr suficient de unităţi Note 7 pentru a face faţă cererii. Pe de altă parte, oprirea livrărilor de Note 7 către operatori ar putea avea legătură cu seria de raportări de „explozii” şi focuri care au avut loc de când a început programul de livrare în data de 19 august.

  Un astfel de raport a fost făcut public săptămâna trecută, când un utilizator din China a spus că dispozitivul său Note 7 „a explodat” în timp ce se încărca (cu un microUSB la USB Type-C). Un raport asemănător a apărut chiar astăzi, iar fotografia de mai jos prezintă smartphone-ul Note 7 cuprins de flăcări când se afla la încărcat.

  note 7 explozie

  După cum am mai spus, nu este pentru prima dată când au loc astfel de accidente, care se produc de cele mai multe ori când nu sunt utilizate încărcătoarele recomandate de producător. Totuşi, potrivit Yonhap, o agenţie de ştiri din Coreea, au existat cel puţin cinci cazuri care au implicat telefoane Note 7 cuprinse de foc, în Coreea şi peste hotare.

  Samsung nu a confirmat, nici nu a infirmat că oprirea livrărilor are de-a face cu raporturile cu privire la Note 7 care au ars. Este tentant să facem astfel de legături, dar nu ştim cu exactitate ce s-a întâmplat. Cel mai probabil, compania sud-coreeană va clarifica lucrurile cât de curând. Dacă oprirea ţine într-adevăr de incidentele cu focul, producătorul ar putea să recheme produsele în fabrică, dar până când Samsung nu va face un anunţ oficial, nu ne rămâne decât să fim cu ochii pe ce se mai întâmplă.

  Foto: www.scoopnest.com

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.