More

  Lenovo a lansat două noi modele de laptop şi tabletă Yoga la IFA 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo a anunțat astăzi că va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910 și tableta Yoga Tab 3 Plus cu Android. Lenovo a conceput cele mai recente produse Yoga plecând de la un studiu amplu privind utilizatorii și feedback-ul primit de la aceștia.

  De aceea, fiecare gamă Yoga aduce noi tehnologii, precum cititorul de amprente integrat în Yoga 910 care simplifică autentificarea.

  Yoga 910 este cel mai subțire laptop convertibil1 din lume integrat cu procesor Intel Core i

  Cel mai nou model convertibil ultra-subțire de doar 14,3 mm este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piață, fiind dotat cu ultima gamă de procesoare Intel Core i7 de a 7-a generație. Pentru majoritatea utilizatorilor Yoga, convertibilul lor a devenit platforma principală pentru muncă și divertisment. De aceea, am decis să îmbunătățim noul Yoga 910 oferind două variante de ecran 4K sau Full HD.

  Ambele opțiuni sunt prevăzute cu un ecran aproape fără margini (ramă de 5 mm) care oferă o suprafață de ecran cu 10%4 mai mare, o densitate a pixelilor cu 14%5 mai mare comparativ cu modelul anterior, pentru imagini mai precise și mai clare și 100% acoperire a gamei cromatice sRGB pentru ca utilizatorii să își poată admira fotografiile și videoclipurile într-o gamă extinsă de culori. De asemenea, Yoga 910 intensifică muzica și sunetul, fiind prevăzut cu sistemul Dolby Audio™ Premium. Cu o durată de funcționare a acumulatorului de până la 15,5 ore, utilizatorii pot lucra sau urmări filme fără a-și face griji privind durata bateriei.4

  Fiind la curent cu dorința consumatorilor de a beneficia de opțiuni de autentificare mai simplificate, Lenovo a integrat în Yoga 910 un cititor avansat de amprente – conceput să livreze accesibilitate mobilă și să îmbunătățească siguranța PC-ului. Prin simpla atingere a unui deget, utilizatorii se pot autentifica rapid pe PC-ul lor cu ajutorul Windows Hello™ – nu este necesară introducerea unei parole. De asemenea, Lenovo App Explorer permite utilizatorilor să-și personalizeze PC-ul cu aplicații populare precum Skype®, Facebook® sau Netflix®.

  Am adăugat o carcasă nouă unibody complet metalică – disponibilă în variantele Champagne Gold, Platinum Silver și Gunmetal – pentru un aspect somptuos și portabilitate indiferent unde se deplasează utilizatorii. Dispozitivul păstrează balamaua tip „curea de ceas”, precum și modurile de utilizare flexibile, care permit utilizatorilor să tasteze în modulul laptop, să facă prezentări în modulul stand, să urmărească filme în modulul tent sau să navigheze în modulul tabletă. Balamaua tip „curea de ceas” oferă acum o tranziție mai lină și mai precisă între moduri. Împreună cu aerodinamicul mouse Yoga (vândut separat) care se transformă în telecomandă, Yoga 910 oferă performanță sofisticată, portabilitate și versatilitate într-un laptop convertibil subțire și elegant de 13,9 inch.

  02_Yoga_Tab3_Plus_Tilt mode

  Yoga Tab 3 Plus înlocuiește televizorul datorită ecranului și al sunetului de calitate

  Cel mai nou dispozitiv din seria Yoga Tab 3 aduce o experiență de divertisment cu totul cinematică pentru utilizatorii de tablete Yoga indiferent de nivelul de preț. Având în vedere că majoritatea utilizatorilor adoră să urmărească sesiuni maraton cu programele TV și filmele preferate pe tabletele lor oriunde s-ar afla, dispozitivul răspunde nevoii acestora de a avea o experiență audio și vizuală de înaltă calitate, flexibilitate totală pentru diferite medii și un acumulator cu o durată mare de funcționare.

  Tableta Yoga Tab 3 Plus oferă un ecran 2K de 10,1 inci cu Technicolor™ Color Enhance, sunet tridimensional Dolby Atmos® asigurat de patru difuzoare JBL orientate spre față și patru moduri de vizionare separate. De asemenea, prin intermediul Lenovo Media Cast, utilizatorii pot partaja conținut audio (prin Bluetooth®) și video (prin Miracast®) către Yoga Tab 3 Plus de pe orice alt dispozitiv. Yoga Tab 3 Plus păstrează flexibilitatea totală consacrată prin cele patru moduri pentru a livra portabilitate deplină indiferent de conținutul vizualizat de utilizator: stand, tilt, hold sau hang. Yoga Tab 3 Plus este echipată cu un acumulator de 9300 mAh cu funcția de gestionare inteligentă a energiei care asigură o durată de funcționare de peste 18 ore3 și un încărcător rapid de 24w.

  „Asistăm la o trecere de la o piață a PC-urilor unde exista o dimensiune unică la o piață în care există mai multe dimensiuni și mai multe gusturi. Consumatorii vor să aibă posibilitatea să aleagă forma care le îndeplinește cel mai bine necesitățile privind stilul de viață și nu să-și adapteze stilul de viață la tehnologia nouă,” a declarat Johnson Jia, Senior Vice President Lenovo, PC & Smart Device Business Group. “Iar gama Yoga va continua să ducă inovația în materie de PC mai departe. Dar nu ne putem asuma toate meritele – dorim să le mulțumim clienților pentru feedback-ul lor constant. Aceste produse sunt aici datorită clienților noștri și suntem încrezători că noul Yoga 910 va fi pe măsura așteptărilor lor.”

  Preţ şi disponibilitate

  Toate produsele Lenovo sunt disponibile pe www.lenovo.com.

  » Prețul Yoga 910 începe de la 1499 euro cu TVA. Dispozitivul va fi disponibil din luna octombrie 2016.

  » Prețul Yoga Tab 3 Plus începe de la 299 euro cu TVA. Tableta va fi disponibilă din luna noiembrie 2016.

  1 În baza analizei interne a Lenovo de la 25 august 2016 privind laptopuri convertibile 2-in-1 de 13 inch sau mai mari cu sistem de operare Windows comercializate de principalii competitori care livrează >1 milion de unități la nivel mondial anual; măsurat cu tastatura atașată în poziția închis.   

  2 Yoga 910 cu UHD oferă până la 10,5 ore de funcționare a acumulatorului; Yoga 910 cu FHD oferă o durată de funcționare a acumulatorului de 15.5 ore. Toate afirmațiile privind durata de funcționare a acumulatorului sunt aproximative și se bazează pe rezultatele testelor utilizând testul de referință pentru durata de funcționare a acumulatorului MobileMark® 2014 ver 1.5. Rezultatele reale vor varia și depind de o serie de factori inclusiv configurarea și utilizarea produsului, software, condiții de operare, funcția wireless, setările de gestionare a energiei, luminozitatea ecranului și alți factori. Capacitatea maximă a acumulatorului va scădea în mod natural în timp și prin utilizare. 

  3 Toate afirmațiile privind durata de funcționare a acumulatorului sunt aproximate pe baza testtelor Basil. Rezultatele reale vor varia și depind de o serie de factori inclusiv configurarea și utilizarea produsului, software, condiții de operare, funcția wireless, setările de gestionare a energiei, luminozitatea ecranului și alți factori. Capacitatea maximă a acumulatorului va scădea în mod natural în timp și prin utilizare. 

  4 13.9-inch Yoga 910 are o suprafață de ecran cu 10% mai mare comparativ cu generația anterioară, 13.3-inch Yoga 900.

  5 13.9-inch Yoga 910 cu ecran 4K (315 ppi) are o densitate a pixelilor cu 14% mai mare comparativ 13.3-inch Yoga 900 cu ecran QHD (276 ppi).

  6 Prețurile nu includ alte taxe sau comisioane de livrare sau opțiuni și pot suferi modificări fără notificare prealabilă; se aplică termeni și condiții suplimentare. Prețurile de revânzare pot diferi. Datele de disponibilitate pot varia în funcție de regiune și este posibil ca produsele să fie disponibile doar în anumite piețe. Toate ofertele sunt disponibile în limita stocului. Lenovo își rezervă dreptul de a modifica ofertele de produse, funcțiile și specificațiile în orice moment fără notificare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.