More

  TP-Link lansează un dispozitiv care asigură transferuri de 2Gbps prin rețeaua electrică și 1,2Gbps wireless

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TP-Link® a anunțat în cadrul IFA, noi produse de rețelistică din gama range extenderelor, dispozitivelor powerline, dar și routere modem. TL-WPA9610 este primul dispozitiv powerline din lume capabil să asigure viteze de transfer de 2Gbps prin rețeaua de electricitate și de 1,2Gbps pe rețeaua wireless, pentru a face față celor mai diverse și solicitante cerințe de rețea.

  În prezent, scenariul clasic într-o locuință este un televizor pentru streaming-ul celui mai nou sezon dintr-un serial de top în living, un laptop în dormitor pentru conferințe video cu familia, o consolă de jocuri pentru gaming multiplayer online și câteva smartphone-uri și tablete pentru browsing sau networking online.

  Pentru dispozitivele care se conectează la Internet prin cablu, standardul HomePlug AV2 suportă rate de transfer de până la 2000Mbps, permițând streaming-ul de conținut 4K pe console, computere sau playere media. Pentru dispozitivele cu conexiune wireless, standardul Wi-Fi AC asigură până la 1,2Gbps în cele două benzi de frecvență, de 2,4GHz (300Mbps), respectiv 5GHz (867Mbps).

  Tehnologia 2×2 MIMO cu beamforming asigură conexiuni stabile și rapide, în cele mai îndepărtate colțuri ale locuinței.

  Primul range extender tri-band asigură rate de transfer de peste 2Gbps

  Conexiunea la o rețea wireless a devenit la fel de importantă în locuință ca și cea la electricitate sau apă curentă. Însă, oricât de performante ar fi routerele disponibile pe piață, acestea nu sunt dispozitive universale, care să ofere acoperire 100% și la un nivel optim. Dispozitivele din categoria range extenderelor rezolvă această situație, extinzând semnalul wireless recepționat acolo unde nu există sau e scăzut. Cea mai recentă inovație TP-Link pentru această categorie de produse o reprezintă RE550, primul range extender cu trei benzi de frecvență pentru optimizarea conexiunilor.

  Range extender-ul funcționează în noul standard AC și asigură o rată de transfer de până la 2134Mbps (400Mbps în banda de 2,4GHz, și câte 867Mbps în cele două benzi de 5GHz). Pentru maximizarea acoperirii, RE550 are patru antene externe pentru a se conecta și cu cele mai îndepărtate routere și tehnologie beamforming pentru targetarea mai bună a dispozitivelor conectate. Tehnologia 2×2 MU-MIMO permite conectarea mai multor dispozitive în același timp la viteze de două ori mai mari decât range extenderele AC clasice.

  Cel mai avansat și puternic range extender TP-Link permite transferuri de peste 2,5Gbps

  Cel mai puternic produs din gama range extenderelor TP-Link este RE650, un dispozitiv AC2600 care asigură rate de transfer de până la 800Mbps în banda de 2,4GHz și 1733Mbps în banda de 5GHz datorită noii generații AC, 802.11ac wave 2, care folosește tehnologiile 4-Stream și MU-MIMO pentru a furniza viteze de patru ori mai mari în rețeaua wireless care să permită streaming-uri 4K, gaming fără lag și descărcarea rapidă de fișiere de mari dimensiuni. Funcția Multi-Mode permite configurarea dispozitivului ca range extender sau access point Wi-Fi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.