Mercedes şi Microsoft vor să transforme maşina într-un birou de lucru

Cristian Gănescu
- 3.09.2016, 13:50 în Auto
0

SHARES

Caracteristica poporului german este eficienţa, iar acest lucru se reflectă în toate produsele pe care le comercializează. Mercedes vrea să ducă eficienţa la următorul nivel.

Compania Mercedes-Benz lucrează la un proiect, în parteneriat cu Microsoft, care se numeşte „In Car Office„. Este evident, chiar din denumire, scopul acestui noi tip de vehicul.

Practic, compania nemţească doreşte să ofere clienţilor săi capacitatea de a rezolva anumite sarcini de serviciu, chiar în timpul deplasării către locul de muncă.

In Car Office” va permite integrarea calendarului, listelor de sarcini şi a contactelor în sistemul de navigare al maşinii. În acest fel, dacă utilizatorul are o întâlnire importantă, poate obţine adresa direct din calendar.

Mai mult, utilizatorul este înştiinţat despre întâlnirile care urmează şi permite apelarea particinaţilor direct prin sistemul de voce al maşinii.

Este un sistem mult mai sigur şi elimină mişcările suplimenatare pe care şoferul ar fi trebuit să le realizeze în timpul deplasării cu maşina.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!