Microsoft a remediat problema cu care utilizatorii se confruntau în momentul logării, dar, din păcate, nu este singura problemă pe care ediţia aniversară Windows 10 o are.

Ediţia Aniversară Windows 10 a fost aşteptată de utilizatorii Windows 10, aceasta aducând mai multe schimbări, fie ele şi minore. Din păcate, odată cu aceste îmbunătăţiri, au venit şi o serie de bug-uri şi probleme deloc plăcute.

Vorbim de bug-uri care fie „prăjesc” camere web ale dispozitivelor, fie blochează total sisteme atunci când utilizatorii conectează un e-reader. Dar cea mai mare problemă a fost blocarea dispozitivului în ecranul de logare.

Compania Microsoft a luat la cunoştinţă această eroare, iar acum există şi un remediu, care a început să fie distribuit utilizatorilor prin intermediul unei actualizări automate, începând cu data de 31 august 2016.

Utilizatorii care în cpntinuare se confruntă cu această problemă şi se pot loga pentru a descărca actualizarea, există două posibilităţi de a remedia problema.

În primul rând, dacă există un al doilea cont de administrator, utilizatorul se poate loga cu acel cont, pentru a instala actualizarea. Dacă acest cont nu există, se poate folosi opţiunea „Go Back”, pentru a dezinstala actualizarea Aniversară Windows 10 şi a reveni la sistemul original Windows 10.

Cei care aşteaptă şi alte actualizări pentru remedierea celorlalte probleme cu care se confruntă, trebuie să aibă în vedere că singura actualizare pregătită pentru luna septembrie este cea care va remedia problema camerelor web.