More

  Facebook testează o nouă funcţie pentru a încuraja conversaţiile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook doreşte cu tărie ca tu să vorbeşti cu prietenii tăi. Compania testează o nouă funcţie: „Despre ce vorbesc prietenii” în unele News Feed-uri. Masshable a depistat noua funcţie Facebook vineri în versiunea Android a aplicaţiei Facebook, deşi este posibil ca alţi utilizatori de pe diferite platforme să o fi văzut mai devreme.

  Funcţia adună postări ale prietenilor într-o secţiune specială a News Feed-ului tău, puţin mai jos de partea de sus a acestuia şi scoate în evidenţă cât de multe comentarii a primit conţinutul de la celelalte persoane. Dimensiunea este aproximativ aceeaşi cu cea a unei imagini care îţi apare în News Feed.

  Facebook testează de regulă astfel de funcţii cu grupuri mici de utilizatori. Spre exemplu, a lansat versiunea funcţiei Trending pentru o parte dintre utilizatori în iunie, înainte cu o săptămână de a o lansa publicului larg. Desigur, nu există nicio garanţie că funcţiile testate vor ajunge vreodată la toţi utilizatorii.

  Pentru moment, Facebook nu a oferit noi detalii cu privire la funcţia nouă pe care o are în lucru. La începutul verii, Facebook a spus că va prioritiza postările de la familie şi prieteni în detrimentul brandurilor. Este neclar dacă aceste noi module au vreo legătură cu acest lucru, deşi pare o modalitate bună prin care oamenii pot fi determinaţi să interacţioneze.

  Aşa va arăta noua funcţie „What friends are talking about”:

  despre ce vorbesc prietenii

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.