More

  Vodafone oferă INTERNET GRATUIT o lună întreagă în Cluj-Napoca şi Iaşi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vodafone România lansează astăzi reţeaua Supernet 4G+ şi anunţă că reţeaua 4G de la Vodafone este disponibilă în prezent în 3500 de localităţi din ţara noastră, Vodafone având acoperire 4G de 100% în top 100 oraşe din România.

  În plus, operatorul va oferi timp de o lună de zile internet gratuit în Cluj-Napoca şi Iaşi, două oraşe mari ale României şi mari centre universitare.

  Reţeaua Supernet 4G+ este disponibilă în toate reşedinţele de judeţ şi în capitală, iar vitezele sunt de până la 3 ori mai mari decât 4G, câtă vreme telefonul este 4G+ ready şi permite mai multe frecvenţe: „Sunt sute de mii de clienţi care au deja astfel de telefoane, care folosesc două frecvenţe, deci viteze duble. Pe trei frevenţe vorbim de două modele de telefoane, HTC 10 şi Samsung Galaxy S7, care permit viteze de până la de 3 ori mai mari.”

  Pentru moment, nu există pe piaţă terminale mobile care să poată funcţiona cu patru sau cinci frecvenţe, „probabil va mai dura câteva luni până când vor începe să apară astfel de terminale”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.