More

  Orange vine cu soluţii în cazul clienţilor Samsung Galaxy Note 7 din România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deşi Samsung România nu a stabilit un program oficial de retragere de pe piaţă a smartphone-urilor Galaxy Note 7, din cauza problemei bateriilor care explodează, operatorii parteneri încep să ia măsuri, pentru a păstra în continuare aproape clienţii.

  Încă de luni, 5 septembrie, Orange România a început să contacteze clienţii care au achiziţionat un Note 7 la precomandă împreună cu un dispozitiv de realitate virtuală Gear VR, iar astăzi primim şi un punct de vedere oficial din partea operatorului de telefonie mobilă partener Samsung România.

  „Vânzările de Galaxy Note7 au fost suspendate temporar pentru ca producătorul să identifice toate posibilele dispozitive cu probleme de fabricație. Orange România a oprit livrările către clienți, iar produsul a fost retras din shopuri și magazinul online.

  Clienții Orange care au comandat acest produs sunt contactați pentru a li se restitui contravaloarea pachetului achiziționat, ce constă într-un Samsung Galaxy Note 7 și un Gear VR. De asemenea, aceștia au opțiunea de a primi în schimbul Samsung Galaxy Note 7 un Samsung Galaxy S7 sau Samsung Galaxy S7 edge, primind diferența de cost și păstrând cadoul Gear VR. Clienții pot opta să aștepte o versiune îmbunătățită a Samsung Galaxy Note 7 la o dată ce le va fi comunicată ulterior.”

  Până la această oră, doar Orange oferă o soluţie oficială în cazul clienţilor Samsung Galaxy Note 7 din România. Telekom România a comunicat că va reveni cu detalii, în schimb Vodafone România nu a oferit încă nicio reacţie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.