More

  Google Safe Browsing ajută la combaterea hackerilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Consola Safe Browsign primeşte o actualizare importantă, care ajută la împiedicarea atacarea site-urilor web şi protejează utilizatorii.

  Safe Browsing, iniţativă lansată de Google, avertizează utilizatorii în momentul în care sunt pe cale de a accesa anumite site-uri periculoase. Acum, site-urile vor primi o mână de ajutor pentru combaterea ameniţărilor cibernetice, imediat ce acestea se produc.

  Consola Safe Browsing a extins funcţionalitatea de raportare a problemelor de securitate, pentru ca proprietarii de site-uri să poată furniza mai multe detalii şi explicaţii cu privire la problemele descoperite.

  Consola poate detecta până la şase tipuri de ameninţări, între care malware, pagini înşelătoare şi periculoase, dar şi fişiere periculoase.

  Pe lângă raportul detaliat, consola Safe Browsing oferă recomandări pentru acţiunile pe care posesorii de site-uri trebuie să le urmeze, cât şi adrese web care îi pot ajuta la combaterea problemei.

  Aceste noi funcţionalităţi ar putea ajuta dezvoltatorii web să combată hackerii şo să remedieze probleme de securiate într-un timp foarte scurt.

  Anunţul echipei Safe Browsing are ca scop popularizarea consolei în rândul celor care nu au beneficiat până acum de soluţia oferită.

  safe-browsing-security-issues

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.