More

  Facebook sărbătoreşte 10 ani de când a lansat cea mai importantă funcţionalitate a reţelei de socializare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se împlinesc 10 ani de când reţeaua de socializare Facebook a lansat cea mai importantă funcţionalitate de până acum, respectiv News Feed-ul.

  Cronologia postărilor de pe reţeaua de socializare, strict controlată de un algoritm complex, menit să ofere subiecte specifice fiecărui utilizator, împlineşte acum 10 ani de când a fost lansată pe piaţă.

  Mark Zuckerberg a postat pe Facebook o „amintire” pentru a sărbătorii, alături de cei 78 de milioane de persoane care îi urmăresc activitatea, crearea cele mai avansate funcţionalităţi de până acum.

  Postarea a fost o distribuirea a unei poze „On This Day”, în care era CEO-ul Facebook, alături de prima echipă care a creat News Feed-ul.

  După zece ani şi peste un miliard de utilizatori noi, funcţionalitatea News Feed este privită ca o componentă care a contribuit la succesul înregistrat de Facebook:

  Din punct de vedere tehnic, News Feed este unul dintre cele mai avansate sisteme pe care le-am construit vreodată„, a scris Mark Zuckerberg. „Pentru mai mult de 1 miliard de utilizatori, această funcţionalitate ia în considerare tot ce postează prietenii tăi, cât şi tot conţinutul media care este de interes pentru utilizator, după care determină care este mai important. Nu a mai fost creat nimic asemănător până acum„.

  News Feed-ul a fost comparat de utilizatori cu o versiune a unui ziar, un agegator al celor mai importante ştiri. Este o etichetă de care reţeaua de socializare a încercat tot timpul să scape.

  Mai mult, Mark Zuckerberg a insistat pe faptul că funcţionalitatea News Feed este mult mai diversificată comparativ cu majoritatea ziarelor şi posturilor de televiziune.

  Nu este un sistem perfect, dar lucrăm în permanenţă pentru a face Facebook un loc mai bun pentru a împărtăşii momentele favorite„, spune Zuckerberg.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.