More

  Google a scos din căutări 1.75 miliarde de website-uri pentru încălcarea drepturilor de autor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un nou site Google prezintă lista cu URL-urile pe care Google le-a scos din căutări, 1.75 miliarde până acum. De asemenea, poţi afla şi câte cereri au fost de fapt respinse. Aproximativ 40 de milioane de cereri au fost respinse, cu alte cuvinte, aproximativ 2.1% din cererile toatele.

  Alte 16 milioane de cereri au fost duplicate. Aceste cifre sunt astronomice. Este incredibil cât de multe cereri a fost nevoit Google să proceseze, iar fiecare cerere presupune un proces în patru paşi:

  » Proprietarii drepturilor de autor trimit notificarea de eleminare pentru ceea ce „se presupune că încalcă drepturile de autor materiale”.
  » Google verifică cererea şi stabileşte dacă sunt sau nu probleme în ea.
  » Google trimite notificări proprietarului website-ului delistat. Acesta din urmă are posibilitatea să răspundă cu un argument sau să îndepărteze conţinutul cu pricina.
  » Google decide dacă să adauge sau nu pagina cu probleme în rezultatele căutărilor.

  google-transparenta

  Poţi să verifici chiar acum cum funcţionează întreg procesul şi care este cifra site-urilor pe care Google le-a verificat deja.

  Poţi, de exemplu, să vezi câte cereri a depus o anumită companie. Companiile membre RIAA au depus cereri pentru ca peste 80 de milioane de URL-uri să fie scoase din căutări. Poţi afla, de asemenea, câte cereri au făcut companiile pentru un anumit domeniu. ThePitateBay.se a întâmpinat peste 4 milioane de astfel de cereri, iar asta într-un timp foarte scurt.

  google-rezultate

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.