More

  Oferta Digi Mobil la telefoane 4G valabilă până la 15 octombrie 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania RCS & RDS desfăşoară la nivel național, până la 15 octombrie 2016, o campanie promoţională prin care oferă noilor clienți Digi Mobil, care vin cu numărul lor în rețea, posibilitatea să achiziționeze smartphone-uri 4G cu avans 0.

  Ei pot astfel să plece acasă imediat cu telefonul mobil, fără a fi condiționați de vreo plată la momentul contractării oricăruia dintre abonamentele Optim (2, 3, 5 sau Nelimitat).

  Noii clienți care contractează Optim Nelimitat (tarif de 4,84 euro/lună, TVA inclus), Optim 2 (tarif de 1,94 euro/lună, TVA inclus), Optim 3 (tarif de 2,90 euro/lună, TVA inclus) sau Optim 5 (tarif de 4,84 euro/lună, TVA inclus), primesc la abonare sume cadou de până la 120 lei, cu care pot achita contravaloarea avansului pentru orice telefon mobil din oferta Digi Mobil:

  » până la 50 lei pentru contractarea serviciului, în funcție de abonamentul ales (Optim 2 ~ 30 lei, Optim 3 ~ 40 lei, Optim 5 și Nelimitat ~ 50 lei)
  » 50 lei dacă vin la Digi Mobil cu număr de abonament din altă rețea
  » 25 lei dacă vin la Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă rețea

  La aceste sume cadou, Digi adaugă încă 20 lei dacă noul abonat optează și pentru factura electronică.

  Abonamentele Digi Mobil Optim oferă până la 30 GB de trafic în rețeaua 4G și până la 10 GB de trafic în rețeaua 3G, plus minute nelimitate în rețea, sute de minute incluse sau nelimitate în rețelele naționale și internaționale. Suplimentar, ele includ și acces promoțional gratuit la serviciul de video la cerere Digi Play.

  În același timp, pentru noii clienți care își doresc sa aibă pe o singură factură toate serviciile de comunicații și intră în perioada campaniei în universul Digi și cu celelalte servicii (internet fix de mare viteză, televiziune prin cablu, telefonie fixă, internet mobil pe stick), compania oferă suplimentar sume cadou de până la 180 lei. Sumele cadou aferente acestora, pot fi utilizate împreună cu cele oferite pentru serviciul Digi Mobil (120 lei).

  Astfel, ele ajung in valoare cumulată la 300 lei și pot fi utilizate ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achiziționarea oricarui smartphone din oferta Digi Mobil. În cazul în care suma cadou depășește avansul telefonului, abonatul poate folosi suma rămasă pentru avansul unui al doilea telefon, dacă alege încă un abonament Digi Mobil.

  Digi oferă 50 lei pentru televiziune digitală Digi TV cu preţ de 28,06 de lei/lună (TVA inclus), care include 100 de canale TV digitale şi 23 de canale în format HD; și 40 lei pentru televiziune analogică prin cablu sau televiziune prin satelit Digi TV, cu prețuri de 24,19 lei/ lună și de la 14,52 lei/lună (TVA inclus).

  Cei care aleg serviciul de internet fix, au avantaje și mai mari, primind sume cadou suplimentare: 90 lei pentru Digi Net Fiberlink 1000 de 1000 Mbps, cu abonament de 45 lei/lună (TVA inclus); 70 lei pentru Digi Net Fiberlink 500 de 500 Mbps, cu abonament de 39 lei/lună (TVA inclus); 50 lei pentru Digi Net Fiberlink 300 de 300 Mbps cu abonament de 28 lei/lună (TVA inclus). Pentru Fiberlink 1000 și 500, compania oferă gratis noilor abonați și un router wi-fi AC 1200. De asemenea, clienții Digi Net Fiberlink care îşi activează până la 31 decembrie 2016 contul Digi Play (serviciu de video la cerere), pot urmări online, fără niciun cost suplimentar la abonament până la 31 iulie 2017, un conţinutul variat de filme, seriale noi „Hot from the U.S.”, concerte şi animaţii pentru copii.

  Pentru contractarea serviciului de telefonie fixă Digi Tel, respectiv a abonamentelor În Familie sau Național, cu tarife lunare de 5 lei și 11 lei (TVA inclus), abonații primesc 10 lei, respectiv 20 lei. Iar pentru internet mobil pe stick Digi Net Mobil, de 10 lei/lună (TVA inclus), abonații primesc 20 lei.

  Serviciile pot fi contractate în toate magazinele Digi şi în punctele de prezenţă RCS & RDS din toată țara sau prin intermendiul reprezentanţilor companiei care vizitează clienţii la domiciliu. Detalii legate de oferta promoțională sunt disponibile aici.

  Campania promoţională este supusă unor termeni şi condiţii disponbile în magazinele participante.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.