More

  Galaxy S7 Edge a explodat, Samsung este dată în judecată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a făcut publică cauza bateriilor Galaxy Note 7 care explodează, lucru ce a forţat retragerea de pe piaţă a celui mai nou flagship lansat de companie şi înlocuirea tuturor unităţilor livrate deja.

  Totuşi, compania este dată în judecată pentru un că un smartphone Galaxy S7 Edge a explodat din senin în buzunarul unui bărbat care lucra într-o librărie, provocându-i acestuia arsuri de gradul trei. Nu există rapoarte care să indice că bateriile S7 Edge ar putea avea aceeaşi problemă a bateriei ca Note 7, iar acest incident se pare că a avut loc înainte ca Note 7 să fie lansat, mai exact în data de 30 mai.

  Daniel Ramirez este muncitor în construcţii şi spune că Galaxy S7 Edge a luat foc în buzunarul lui în timpul în care lucra la o librărie din Ohio, scrie SamMobile. Acesta a intentat un proces împotriva companiei Samsung şi solicită gigantului să comenteze cu privire la siguranţa bateriilor de pe Galaxy S7 Edge „date fiind rănile îngrozitoare provocate de cel puţin unul dintre telefoanele companiei.” Firma care se ocupă de procesul lui Ramirez încurajează utilizatorii cărora smartphone-urile Samsung au luat foc, să ia legătura cu ei.

  În plângere se arată că, Ramirez a avut telefonul Galaxy S7 Edge în buzunarul de la pantaloni în tot acest timp şi la scurt timp după ce a început să muncească, a sesizat că dispozitivul „şuiera, scârţâia şi vibra”, după care a început să iasă fum. Când a băgat mâna în buzunar pentru a scoate dispozitivul, Ramirez a suferit arsuri la nivelul mâinii drepte.

  Galaxy S7 Edge a explodat „fără avertisment” şi a luat foc cât încă se afla în buzunarul utilizatorului, provocându-i acestuia arsuri de gradul trei. Dacă în cazul bateriilor Note 7 care au explodat este implicată şi încărcarea acestora, în ceea ce priveşte S7 care a explodat în mâna învăţătoarei şi S7 Edge care a explodat în buzunarul lui Ramirez, totul s-a întâmplat din senin, fără ca măcar dispozitivul mobil să fie utilizat. Samsung nu a oferit până acum nicio poziţie publică cu privire la aceste cazuri de explozie a S7, respectiv S7 Edge.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.