Gmail oferă suport pentru email-uri create cu design responsive

Mădălina Gănescu
- 15.09.2016, 9:12 în Aplicaţii
0

SHARES

Ţi s-a întâmplat vreodată să începi să citeşti un email pe desktop, după care să îl verifici şi de pe telefon mai târziu şi să depistezi că formatul este dezordonat şi mai tare te încurcă decât să ajute? Din fericire, acesta va fi în sfârşit un lucru de domeniul trecutului.

Google spune că spre finalul acestei luni, Gmail va oferi suport pentru email-uri create cu design responsive, care practic se traduce în conţinut Web care arată decent, indiferent de dispozitivul de pe care citeşti.

Acest lucru înseamnă că, la fel ca în majoritatea site-urilor moderne, inclusiv al tău, textele, link-urile şi butoanele se vor rearanja şi se vor redimensiona pentru a-ţi fi mai uşor să citeşti conţinutul sau să apeşi pe butoane.

Dacă vrei să vezi designul responsive la muncă, pur şi simplu schimbă lăţimea browser-ului de pe care citeşti email-ul (dacă eşti pe desktop). Desigur, lucrurile funcţionează şi invers, de la dimensiuni mici la dimensiuni mari ale ferestrei/display-ului.

Nu fiecare e-mail pe care îl vei vedea de acum pe mobile va arăta bine, asta e clar, dar în mod cert email-urile vor arăta de acum ca nişte mini pagini web, care nu trebuie create cu designul responsive în minte.

Pentru mai multe informaţii, poţi consulta postarea dedicată acestui subiect de pe blogul Google.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!