More

  Vrei un iPhone 7 jet black? Învaţă să iubeşti zgârieturile

  Imediat după ce Apple a anunţat noul smartphone high-end iPhone 7 versiunea jet black, compania a avertizat utilizatorii cu privire la faptul că acesta este mult mai predispus la zgârieturi decât opţiunile din aluminiu mat.

  Acest avertisment este publicat chiar şi pe website-ul oficial Apple, pe aceeaşi pagină de unde poţi comanda produsul, astdel că toţi ar trebui să ştim sau să ne aşteptăm ca strălucirea iPhone 7 jet black să pălească în faţa zgârieturilor.

  Publicaţia The Verge a realizat un review al iPhone 7 jet black, în care prezintă dispozitivul cu o serie de zgârieturi peste nivelul aşteptărilor. Deşi jurnaliştii au utilizat smartphone-ul în regim moderat şi nu l-au supus unor teste extreme, nici nu l-au scăpat în vasul de toaletă pentru a testa rezistenţa la apă, telefonul s-a ales cu o mulţime de zgârieturi total inestetice.

  iphone-7

  Problema iPhone 7 jet black este pur estetică, în rest dispozitivul este la fel de rezistent la şocuri, apă şi praf, cum sunt şi celelalte iPhone-uri din aluminiu. Zgârieturile nu sunt vizibile pe telefon tot timpul, ci doar atunci când dispozitivul este aşezat în lumină. De asemenea, iPhone 7 jet black acumulează cu uşurinţă amprente, în comparaţie cu versiunile din aluminiu.

  Mulţi utilizatori sunt de părere că iPhpone 7 jet black necesită o carcasă, iar Apple sfătuieşte clienţii să achiziţioneze un astfel de accesoriu, dar cum rămâne cu acei useri care cumpără un produs îndeosebi pentru aspect şi pentru faptul că nu este deţinut de multă lume?

  iphone-7-1

  O alternativă de husă pentru iPhone 7 jet black este cea transparentă, din silicon. Aceasta protejează dispozitivul nu doar de zgârieturi, ci şi de şocuri sau alunecări. Pentru moment, nu ştim cum va arăta iPhone 7 după câteva luni de utilizare intensă, aşa că gândiţi-vă serios înainte de a lua decizia finală.

  Dacă ai comandat deja un iPhone 7 jet black, spune-ne povestea ta în secţiunea de comentarii de mai jos. Tu cum îţi protejezi smartphone-urile, indiferent de marca acestora?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here