More

  Apple ar putea achiziţiona McLaren

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Proiectul Apple Car, neconfirmat până în prezent de companie, pare a fi tot mai real după ce au apărut o serie de informaţii potrivit cărora Apple ar fi în tratative cu McLaren pentru o posibilă achiziţie.

  Potrivit informaţiilor publicate de Financial Times, compania Apple este interesată în achiziţionarea companiei britanice. Cel mai probabil, Apple are nevoie de tehnologia de top pe care McLaren o poate oferi, în vederea materializării proiectului Apple Car.

  Apple ar putea avea mai multe abordări, fie printr-o achiziţie integrală, fie printr-o investiţie strategică, iar negocierile ar fi fost demarate în urmă cu mai multe luni.

  Cu toate acestea, compania McLaren produce maşini de lux şi bolizi de viteză. Ar fi o alegere foarte ciudată a companiei Apple, care ar produce automobile accesibile, pentru producţia în masă. Există foarte mulţi producători de automobile, al căror concept se potriveşte cu ceea ce Apple urmăreşte.

  Pe de altă parte, este posibil ca Apple să apeleze la capacităţile de design ale McLaren, sărind peste o etapă a proiectării, astfel economisind foarte mult timp şi bani.

  Chiar dacă Apple ar achiziţiona compania integral, majoritatea activităţii companiei McLaren nu ar avea de suferit.

  Sursele citate de Financial Times estimează tranzacţia undeva între 1 şi 1,5 miliarde de lire sterline, ceea ce ar fi cea mai mare achiziţie a Apple de când compania a cumpărat Beats, în 2014, pentru suma de 3 miliarde de dolari.

  McLaren a declarat pentru publicaţia the Verge că nu este în tratative cu Apple pentru niciun fel de investiţie. Acest lucru nu înseamnă că tratativele nu au avut loc. Rămâne de văzut ce alte informaţii vor apărea de acum înainte.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.