More

  Google investeşte pentru prima dată în reclame la telefoanele Made by Google

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google susţine un eveniment în data de 4 octombrie, în cadrul căruia cel mai probabil va anunţa noi telefoane, la fel ca în orice altă toamnă. Dar ceva este diferit de data aceasta: Google le va promova ca flagship-uri proprii.

  În acelaşi timp, ar putea fi vorba despre brandul Pixel, nu de Nexus. Telefoanele Nexus sunt întotdeauna printre cele mai puternice existente, dar nu au înregistrat niciodată vânzări foarte mari. Smartphone-urile nu erau disponibile de cele mai multe ori la unii operatori din SUA, astfel că nu au fost niciodată la fel de populare cum sunt, spre exemplu, modelele Samsung.

  Anul acesta, compania iniţiază o campanie de marketing care promovează dispozitive Made by Google. Există chiar şi un hashtag dedicat, ca de altfel şi un URL special pentru eveniment: madebygoogle.com.

  Mai mult decât atât, Google plasează reclame în toate locurile, un lucru pe care nu l-a făcut niciodată până acum cu telefoanele Nexus. De aceea, au apărut zvonuri care indică faptul că telefoanele vor fi lansate sub brandul Pixel, nu sub Nexus. Compania a dorit să clarifice că nu este vorba despre un telefon LG sau Huawei oferind o serie de indicii în urmă cu câteva săptămâni. De data aceasta, vom avea de-a face cu un design Google atât la interior, cât şi la exterior.

  telefon-google

  Desigur, se zvoneşte şi că Google nu construieşte de fapt dispozitivul şi că onoare i se cuvine HTC. Există deja o serie de imagini care se presupune că ar ilustra noile telefoane Google, dar nu avem nicio confirmare oficială până acum. Suntem cu ochii pe evenimentul Google din 4 octombrie şi revenim cu amănunte.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.