More

  Grand Cinema & More sărbătoreşte 5 ani cu popcorn şi bilete gratis, plus alte surprize

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pe 22 septembrie, Grand Cinema & More aniversează cinci ani de la deschidere, respectiv cinci ani de entertainment de calitate, petrecuți alături de iubitorii declarați ai spectacolului.

  Grand Cinema & More s-a lansat în 2011, devenind primul cinematograf din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale. Încă de atunci, păstrează față de clienții săi promisiunea entertainmentului la nivel premium și a investiției constante în tehnologie și confort, pentru a transforma fiecare vizionare într-o experiență cinematografică memorabilă.

  În cei cinci ani de funcționare, cu peste 4 milioane de bilete vândute, ecranele Grand Cinema & More au susținut 1.028 de proiecții de film, iar pasionații de cultură s-au putut bucura de peste 540 de spectacole de teatru, balet, improvizație si concerte. În tot acest timp, sălile cinematografului au fost modernizate pentru a putea susține și amplifica spectacolul fiecărui eveniment, Grand Ultra devenind singura sală de cinema din România dotată cu revoluționarul sistem de sunet Dolby Atmos și cu cel mai mare ecran.

  „Cred că cel mai frumos lucru pe care îl putem realiza prin intermediul unui cinematograf este să cuantificăm timpul în spectacole. Filme, piese de teatru, evenimente internaționale la care altfel ți-ar fi aproape imposibil să participi – pe toate acestea ne bucurăm să le aducem acolo unde sunt cei care le așteaptă: partenerii și spectatorii noștri. Ei sunt cei cărora le datorăm evoluția Grand Cinema & More și cărora promitem să le susținem în continuare apetitul pentru entertainmentul de calitate”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager Baneasa Developments.

  Cu această ocazie, Grand Cinema & More îi răsplătește pe cei care, de-a lungul timpului, s-au bucurat de spectacole în sălile cinematografului. Pasiunea pentru film a celor mai fideli o sută de clienți va fi premiată cu popcorn și cele mai bune locuri la vizionări pentru următorul an. Alături de ei, cei care merg la film în perioada 22 – 25 septembrie vor beneficia de un bilet gratuit pentru fiecare bilet cumpărat.

  În toată această perioadă, cinematograful își întâmpină spectatorii cu o atmosferă festivă, presărată cu surprize, pentru a păstra amintirea celebrării a #5anideentertainment.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.