More

  iPhone 7 a fost spart de un adolescent în mai puţin de 24 de ore

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iPhone 7 a fost lansat în urmă cu doar săptămâni, iar cineva deja a reuşit cumva să spargă scutul de securitate al dispozitivului.

  Luca Todesco, un adolescent cunoscut mai degrabă ca qwertyoruiopz, şi-a dar rapid seama cum poate să spargă un iPhone 7 care rulează sistemul de operare iOS 10 şi spune că acest proces nu a presupus mai mult de 24 de ore.

  Deşi Todesco a făcut publică realizarea sa pe Twitter şi YouTube, acesta spune că nu are planuri imediate să lanseze detalii despre cum poate fi folosită metoda sa, cel puţin nu până când Apple nu va lansa un patch.

  Todesco a mai precizat că nu a fost deloc uşor să spargă sistemul de siguranţă al iPhone 7. Acesta a mai adăugat că are de gând să se adreseze Apple cu privire la vulnerabilităţi în programul bug bounty, dar se mai gândeşte o vreme până va lua decizia finală.

  Aşa cum ne-am obişnuit deja cu astfel de cazuri, Apple va verifica tehnica de spargere folosită de Todesco şi va oferi un path pentru a securiza din nou dispozitivul. Totuşi, aşa cum spune micul hacker îndemânatic, „întotdeauna va mai exista cineva dispus să investească suficient timp pentru a face din nou asta”.

  În video-ul de mai jos poţi vedea povestea lui Todesco şi cum a reuşit să spargă iPhone 7.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.