More

  Tesla forţează şoferii să ţină mâinile pe volan

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tesla Motors transmite o actualizare software pentru sistemul Autopilot, care dezactivează direcţia automată pentru şoferii care nu sunt atenţi la trafic.

  Actualizarea oferă comenzi vocale îmbunătăţite şi un sistem radar mai bun pentru modul de şofat semi-autonom, cât şi o funcţionalitate care asigură o temperatură optimă pentru copii sau animalele de companie.

  Tesla a fost ţinta multor critici după o serie de accidente, ultimul fiind mortal, accidente cauzate de sistemul Autopilot. Anumite aspecte ale problemelor au pornit de la eşecul de a comunica modul în care sistemul funcţionează.

  Majoritatea clienţilor care aud „Pilot Automat” se gândesc la un sistem care le permite ridicarea mâinilor de pe volan. Tesla vede acest sistem ca un sistem care să vină în ajutorul şoferului, nu care să ia locul şoferului.

  Funcţia se bazează pe camere şi radar pentru a menţine viteza, frânează automat şi schimbă benzile de circulaţie fără a fi necesară o acţiune din partea şoferului. Cu toate acestea, nu poate oferi o călătorie autonomă.

  Odată cu noua actualizare, şoferii vor fi avertizaţi de trei ori să aşeze mâinile pe volan, înainte ca direcţia automată să fie dezactivată, aceasta neputând fi reactivată până maşina nu a fost parcată. În versiuni anterioare, maşina încetinea până când se oprea de tot, dacă semnalele erau ignorate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.