More

  Google prezintă YouTube Go, aplicaţia care îţi permite să vizionezi şi să distribui offline video-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vizionezi destul de des videoclipuri pe YouTube, dar nu de fiecare dată reţeaua de date este de partea ta, motiv pentru care se întâmplă să se blocheze filmuleţul chiar la momentul cel mai important pentru tine sau să nu ai posibilitatea să îl distribui cuiva drag.

  Vei fi încântat să afli că Google vrea să remedieze această problemă cu noua aplicaţie YouTube Go. Aceasta permite utilizatorilor să salveze video-uri pentru vizionări şi distribuiri offline, pentru mai târziu, dar va fi disponibilă pentru moment doar pentru utilizatorii din India.

  YouTube Go a fost prezentat pentru prima dată în cadrul unui eveniment susţinut de Google în Delhi. Această aplicaţie este concepută, spune Google, cu utilizatorii în minte şi de acum, aceştia vor avea posibilitatea să descarce noua aplicaţie. Aceasta oferă control suplimentar asupra stocării offline.

  „YouTube Go a fost conceput şi construit de la bază cu perspective din India, pentru a duce puterea video la utilizatorii de mobile într-o manieră mult mai conştiincioasă când vine vorba de date şi conectivitate, timp în care să fie în continuare relevantă la nivel local şi social.”, a declarat Johanna Wright, VP YouTube.

  Utilizatorii au posibilitatea de acum să vizioneze un preview al video-urilor şi să aleagă calitatea de descărcare în funcţie de capacitatea de stocare şi nivelul de date disponibile. Există, de asemenea, o funcţie de distribuire care poate fi utilizată pentru distribuirea video-urilor pe alte telefoane fără să fie necesară conexiunea la internet, care cel mai probabil necesită conexiune Bluetooth. Aplicaţia urmăreşte video-urile salvate într-un tab care îţi este la îndemână, astfel încât să nu fii nevoit să cauţi prin documentele descărcate pentru a găsi un anumit video.

  YouTube Go acceptă în prezent înregistrări de la cei care doresc să se numere printre primii care vor avea acces pentru descărcare. Nu ştim pentru moment când va fi disponibilă aplicaţia şi pe alte pieţe din lume, în afară de India.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.