More

  Samsung: 90% dintre deţinătorii Samsung Galaxy Note 7 rămân fideli dispozitivelor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung se apropie cu paşi mici, dar siguri de finalizarea Programului de Înlocuire al smartphone-urilor Galaxy Note 7 cu probleme ale bateriei , iar cele mai noi rapoarte ale Samsung indică faptul că un procent de 90% dintre persoanele care deţin Note 7 au ales să primească tot un astfel de dispozitiv nou, decât să îl schimbe cu un Samsung Galaxy S7, S7 Edge sau să primească banii înapoi.

  Când a anunţat Samsung retragerea Galaxy Note 7 în urmă cu trei săptămâni, compania a oferit consumatorilor posibilitatea de a înlocui Galaxy Note 7 cu un Galaxy S7, un S7 Edge sau să primească banii înapoi. În loc să aleagă una dintre opţiunile Galaxy sau banii înapoi, majoritatea clienţilor au rămas la Galaxy Note 7 în speranţa că Samsung va rezolva rapid problema.

  Acesta este cu siguranţă un semn încurajator pentru companie, care fără îndoială este îngrijorată cu privire la impactul pe care îl va avea retragerea Note 7 în întreaga lume asupra profitului companiei şi reputaţiei sale.

  „Acum doar 3 săptămâni, Samsung a început programul de înlocuire pentru Galaxy Note 7. Săptămâna trecută, a început programul pentru majoritatea pieţelor, iar progresul este încurajator. Ne concentrăm acum să ne asigurăm că toate dispozitivele afectate sunt înlocuite rapid şi cât mai eficient posibil”, a declarat DJ Koh, preşedinte al Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

  Un studiu publicat de SurveyMonkey indică faptul că 35% dintre cei care au cumpărat Galaxy Note 7 în primele săptămâni de disponibilitate au ales să solicite contravaloarea produsului, informaţii ce se bat cap în cap cu cifrele furnizate sa Samsung. În plus, ar mai fi şi cei 26% de utilizatori Note 7 care sunt hotărâţă să treacă la iPhone 7 şi să renunţe definitiv la produsele Galaxy Note 7.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.