More

  Samsung Galaxy Note 7 revine în magazinele din Europa în 28 octombrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Programul de înlocuire Samsung Galaxy Note 7 pare să aibă succes şi cu paşi mici, dar siguri, se apropie de finalizare. Dacă până acum ştiam că Europa va fi lăsată pe ultimul loc în ceea ce priveşte vânzarea noilor Note 7, astăzi primim vestea că telefonul se întoarce la vânzare în regiune începând cu 28 octombrie.

  Samsung estimase că, telefonul va ajunge înapoi pe continent undeva în luna noiembrie, dar acum pare să fie încrezătoare că va avea un stoc suficient să schimbe data cu doar o săptămână după Statele Unite ale Americii.

  Totuşi, data revizuită de 28 octombrie poate fi influenţată de programul de înlocuire Note 7, aşa că în cele din urmă vânzarea noilor produse nu ar fi exclus să înceapă din noiembrie. Compania prioritizează înlocuirea vechilor Galaxy Note 7 cu probleme ale bateriei, înainte să aducă un nou stoc pe rafturile din magazine.

  Samsung a întârziat deja data de relansare a noului dispozitiv Galaxy Note 7 în Coreea de Sud, pentru că gigantul de tehnologie nu crede că va putea completa la timp înlocuirea produselor.

  Samsung precizează că doar 57% dintre clienţii din Europa au returnat până acum telefoanele, iar cei care nu au schimbat până acum dispozitivele au capacitatea de încărcare a bateriei la 60%.

  „Fiecare client Note 7 din Europa a primit o serie de mesaje de siguranţă de la Samsung, prin care i se cere să îl schimbe, iar un update de software a rulat în Europa pentru toate dispozitivele Note 7 pentru a reseta la limita maximă de încărcare a bateriei pentru dispozitivele Note 7 existente la 60%”, declară Samsung.

  Samsung speră ca returnarea dispozitivelor Note 7 în Europa să fie completă până la începutul lunii octombrie. În Statele Unite şi Coreea de Sud, doar peste 60% dintre clienţi au înlocuit până acum unităţile Note 7. Între timp, mai mult de 70% dintre clienţii din Canada au trimis telefoanele înapoi, iar peste 80% din cei din Singapore au realizat deja schimbul.

  Dacă vrei să achiziţionezi un Galaxy Note 7 dintr-un magazin din Europa începând cu 28 octombrie, asigură-te că există acel sticker negru pe cutie şi o iconiţă cu baterie verde, pentru a fi sigur că este în regulă să îl foloseşti.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.