More

  Google foloseşte inteligenţa artificială pentru a îmbunătăţi aplicaţiile sale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După ce Google a creat Google Cloud şi a transformat „Apps for Work” în „G Suite„, acum anunţă îmbunătăţirea aplicaţiilor sale cu ajutorul inteligenţei artificiale.

  Google are de gând să aducă îmbunătăţiri considerabile aplicaţiilor Google Drive, Docs, Sheets, Slides şi Calendar, folosind tehnologia inteligenţei artificiale.

  Dar cum va funcţiona acest proces? În ce constă aceste îmbunătăţiri despre care Google ne vorbeşte?

  Între actualizări, vom vedea şi o funcţionalitate denumită „Quick Access„, care este disponibilă pe Android pentru aplicaţia Google Drive, aceasta reducând la jumătate timpul necesar pentru a găsi un fişier.

  Acest lucru este posibil datorită capacităţii maşinăriei de a anticipa fişierul de care ai nevoie, înainte ca tu să îl accesezi, afişând respectivul fişier primul în listă.

  Pe lângă Drive, aplicaţia Google Calendar primeşte o serie de funcţionalităţi noi. Cele mai importante sunt funcţionalitatea Smart Scheduling, care este disponibilă pe Android, dar care este acum implementată şi pe iOS, acesta urmând a fi disponibilă în aplicaţia Calendar până la finalul anului 2016.

  Această funcţionalitate este gestionată cu ajutorul inteligenţei artificiale, sugerând locuri de întâlnire şi alte preferinţe ţinând cont de programările din calendar.

  Mai avem o funcţie de explorare, care va fi disponibilă pe Google Docs şi Slides. Această funcţionalitate a fost implementată în Google Slides în anul 2015. Practic, afişează text şi imagini, cât şi alte lucruri pe care Google le consideră relevante pentru documentul respectiv.

  Mai mult, utilizatorii vor putea folosi limba natală pentru a căuta, iar formulele vor fi generat automat în Sheets.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.