More

  Serviciul Vodafone Relaţii cu Clienţii lasă de dorit în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu obişnuiesc să scriu pe Noobz despre toate întâmplările care au loc în viaţa mea, dar sunt momente în care consider că este păcat să se piardă o postare de Facebook care creează reacţii în rândul prietenilor şi cunoscuţilor mei.

  De aceea, am considerat că este necesar să împachetez postarea mea de astăzi de pe Facebook cu privire la Serviciul Vodafone Relaţii cu Clienţii într-un articol, pentru a le împărtăşi cititorilor noştri experienţe trăite în zilele de om normal în această lume.

  În urma postării pe care o puteţi citi integral mai jos, Georgiana de la Vodafone România îmi cere să îi dau un mesaj în privat cu link-ul postării şi cu numărul meu de telefon pentru a verifica sesizarea mea. De ce nu mi-a scris Georgiana de la Vodafone în privat şi a ales să lase un comentariu public, o las pe ea să răspundă. De ce trebuie să intru eu în privat şi să ofer toate aceste detalii, în loc să mă contacteze un reprezentant Vodafone în privat, din nou, las pe ea să răspundă. La ultimele verificări, ştiu că nu mai există în România nicio Elena-Mădălina Muche, cu abonament de 44 lei cu 6 GB de date la Vodafone România şi cred că le-ar fi destul de uşor reprezentanţilor companiei să verifice de unii singuri apelurile telefonice, fără să îmi mai dea sarcini care nu fac decât să mă irite, nicidecum să mă ajute.

  Probabil par mofturoasă şi pretenţioasă, dar atât timp cât îmi dai telefon şi îmi faci oferte despre care nu eşti informată corespunzător sau îmi trimiţi mesaje cu reduceri de 50% care nu se aplică în My Vodafone app, cred că problema nu este sub nicio formă la mine.

  Din cauza managementului defectuos al Departamentului de Relaţii cu Clienţii, după cum am precizat şi într-un comentariu la această postare pe Facebook, Vodafone România a pierdut în luna septembrie 2016 doi clienţi, dintre care unul cu o vechime de 8 ani de zile în reţea. Am adus la cunoştinţa Vodafone de mult prea multe ori această situaţie înainte ca numerele să fie portate la Orange România, dar nu a părut să fie deranjat niciun reprezentant al companiei de situaţie.

  De ce am decis să împachetez această experienţă cu Miţa, cum îmi place să o alint pe reprezentanta Vodafone România care m-a sunat recent? Pentru că ştiu că nu este singura întâmplare de acest gen, că nu sunt singura persoană căreia îi sunt adresate astfel de apeluri şi pentru că sunt de părere că ar fi bine ca mai multe poveşti ca ale mele să fie aduse astfel la cunoştinţă operatorului, poate în cele din urmă va decide să schimbe ceva în modul de a interacţiona cu clienţii.

  Este de-a dreptul ridicol să fii contactat de operatori care se consideră pe maidan sau la discuţii cu prietenele, care oftează în telefon sau vorbesc în dorul lelii când îţi prezintă o ofertă. Ştiu! Putem alege scuza că angajaţii sunt prost plătiţi şi că vai cât de greu este să faci munca asta pentru că dai peste tot felul de oameni în fiecare zi, că trebuie să preiei sute de apeluri, iar starea ta trebuie să schimbe de la un apel la altul. Ei bine, dacă ştii că nu eşti bun pe relaţii cu clienţii, lasă locul altcuiva şi apucă-te de ceva ce poţi face cu drag. În acelaşi timp, ca angajator, pune mâna şi pregăteşte-ţi oamenii, verifică-i, supraveghează-le activitatea şi corectează ce este de corectat.

  Desigur, nu spun că ceilalţi operatori sunt lapte şi miere, pentru că ar însemna că mint cu neruşinare, dar cu ei am alte poveşti, unele mai grave ca altele, despre care la un moment dat voi scrie mai multe. Până una alta, aceasta este păţania mea cu Miţa de la Vodafone România, tu ai vreo poveste să ne-o împărtăşeşti?

  „Mă sună o duduiţă, o să îi spun madam #Miţa, că nu ţin minte să se fi prezentat, de la #Vodafone să îmi spună că vrea să îmi facă o ofertă DE NEREFUZAT pentru că sunt un „client vechi şi de încredere” (am abonament la operator din februarie 2016).

  Lăsând deoparte întrega periere de scame şi masat pielea capului, ajungem la momentul în care îmi spune cât de bună este tableta pe care mi-o oferă pentru 48,5 lei în plus pe lună la abonament pe 2 ani, cu 3 GB de date (plătesc 44 lei abonament pe lună pentru 6 GB de date şi nelimitat minute şi mesaje în toate reţelele, plus 150 minute internaţionale).

  Îi explic că nu mă coafează oferta dumisale, dar pentru a sublinia încă o dată cât de bună este tableta oferită de dânsa (de care spre ruşinea mea nu am auzit, nici nu am testat) îmi spune că vine cu cel mai nou sistem de operare: Android 6.0 Lollipop. O corectez cu privire la ultimul sistem de operare, care nu este nici Android 5.1 Lollipop, nici Android 6.0 Marshmallow, ci Android 7.1 Nougat şi îi transmit că nu cunoaşte produsul pe care îl prezintă şi că trebuie să mă documentez cu privire la acesta mai mult din alte surse.

  Răspuns final sec: „- Bine, cum doriţi, mă sunaţi când vă hotărâţi! „

  Vodafone Romania, cu un angajat atât de bine pregătit, cu metodologia pusă la punct şi cu lecţiile foarte bine făcute cu privire la produsele din portofoliu, nu îmi fac probleme că nu veţi reuşi să prostiţi cât mai mulţi clienţi. Cu mine nu a ieşit, dar nu mă îndoiesc că alţii n-au cedat ofertei de nerefuzat prezentată de madam Miţa.”

  Răspunsul Georgianei de la Vodafone România la postarea mea de Facebook (nu luaţi în calcul greşelile de scriere şi lipsa diacriticelor, se mai întâmplă):

  „Buna, Elena Madalina Muche!
  Iti multumim pentru feedback-ul acordat si de care vom tine cont. Pentru a-l trimite mai departe, te rog sa ne scri un mesaj privat cu numarul tau de telefon si link-ul postarii tale.
  O zi frumoasa,
  Georgiana”

  Aştept concluziile voastre în secţiunea de comentarii de mai jos. Cum s-au desfăşurat experienţele voastre cu Vodafone România? Dar cu alţi operatori de telefonie mobilă?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.