More

  Orange închiriază noul iPhone 7 prin Top Upgrade. Ce trebuie să faci

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cum ţi s-ar părea să ai posibilitatea să îţi schimbi iPhone-ul ori de câte ori se lansează unul nou? Orange s-a gândit la această opţiune şi vine în întâmpinarea abonaţior Orange cu programul Top Upgrade, prin care poţi folosi cel mai nou telefon iPhone, după fiecare lansare.

  În program se pot înscrie clienții Orange, persoane fizice și mici întreprinzători, care dețin un abonament cu valoare mai mare de 14 euro și o vechime în rețea de cel puțin 12 luni.

  Top Upgrade este disponibil împreună cu abonamentele Orange Me fără telefon (Orange Me 11, Orange Me 17 sau Orange Me 23), încheiate pentru o perioadă de minim 24 de luni, și nu presupune un avans pentru plata telefonului.

  Astfel, la accesarea programului, clienții trebuie doar să își aleagă tipul de abonament dorit și modelul de iPhone.

  În funcție de modelul ales, alături de abonament, pe factura lunară va fi inclusă o taxă fixă de chirie pentru utilizarea telefonului, cât și asigurarea Premium a telefonului, în valoare de 10 euro.

  În fiecare an, după lansarea noului model Apple, clienții înscriși în program vor putea merge în orice Orange shop pentru a beneficia de telefonul nou. Pentru a primi noul model, aceștia vor returna telefonul existent. Totodată, se va resemna contractul de abonament, pentru a menține înscrierea în program.

  În prezent, în programul Top Upgrade, sunt disponibile următoarele modele: iPhone 7 de 32 GB, iPhone 7 de 128 GB, iPhone 7 de 256 GB, iPhone 7 Plus de 32 GB, iPhone 7 Plus de 128 GB și iPhone 7 Plus de 256 GB.

  Programul Top Upgrade este disponibil exclusiv în magazinele Orange și se adresează abonaților Orange care își doresc să se bucure de smartphone-ul iPhone atât în prezent, cât și la apariția următorului model.

  Mai multe detalii despre Top Upgrade şi condițiile de eligibilitate pentru înscrierea în program.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here