More

  BenQ lansează două monitoare profesionale pentru post-producție video

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  BenQ anunță lansarea seriei de monitoare PV. Cele două noi modele ale seriei, BenQ PV3200PT și PV270, oferă utilizatorilor imagini cu rezoluții mari și un gamut de culoare extins, fiind special dezvoltate pentru creatorii de conținut video.

  PV3200PT este primul monitor BenQ conceput special pentru profesioniștii din post-producția video. Acest impresionant display wide-angle IPS de 32” oferă o rezoluție 4K UHD (3840×2160 pixeli) ce te ajută să vizualizezi și să editezi imaginile în cele mai mici detalii.

  În plus, datorită gamutului extins ce acoperă 100% din spectrul Rec.709 și 100% din cel sRGB, monitorul va afișa corect toate culorile și nunțele necesare în procesul de editare video. Modelul oferă atât o calibrare hardware cât și una software (Palette Master Element), ce ajută la setarea gamutului de culoare, temperaturii culorilor și luminozității.

  Folosind calibrarea hardware și un 3D LUT pe 14-biti, se obține un Delta E≦1.5, ceea ce duce la reproducere precisă a culorilor din imaginea originală.

  Cel de al doilea model al seriei, BenQ PV270, este un monitor IPS profesional de 27” cu o rezoluție QHD (2560 x 1440 pixel) și un gamutul de culoare ce acoperă 100% Rec.709, 96% DCI-P3 și 99% Adobe RGB.

  Modelul este certificat Technicolor Color Certified pentru a indeplinii standardele de difuzare și prelucrare video, și permite atât o calibrare hardware cât și una software, în funcție de cerințele utilizatorului.

  BenQ PV270 oferă eficiență de lucru sporită și o serie de caracteristici ce reușesc să îl diferențieze de concurență.

  » Senzorul backlight stabilizează foarte ușor luminozitatea ecranului, în timp ce opțiunea de uniformitate a luminozității (Brightness Uniformity) menține același nivel pe întrega suprafață de vizualizare a ecranului;
  » Funcția GamutDuo permite utilizatorului să vizualizeze simultan în modul PIP/PBP imagini de la doua surse, folosind două standarde de culoare diferite (ex. Rec.709 și DCI-P3);
  » Funcția Color Display Clone împreună cu un senzor de temperatură a culorii, reglează automat imaginea în funcție de lumina ambientală, asigurând o redare consecventă a culorilor conform valorilor stabilite de utilizator.
  » Senzori pentru temperatura de culoare, Eco și Eye protect.
  » Poate reda conținut video 24P real

  Nu în ultimul rând, pentru studiourile video specializate sunt disponibile kit-uri de dezvoltare software, ce permit calibrarea personalizată cerută de proiecte specifice sau norme interne.

  Ambele monitoare sunt Flicker Free, au picior cu pivot reglabil pe 4 direcții, garanție extinsă de 5ani cu 6 luni pixel dead free și vor fi disponibile în România începând cu luna octombrie, la un preț recomandat de raft de 6299lei pentru PV3200PT si 4399lei pentru PV270.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.