More

  Telekom Romania lansează forumul Telekom

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telekom Romania lansează forumul Telekom, disponibil la adresa forum.telekom.ro, dedicat clienţilor grupului precum şi tuturor celor interesaţi să îşi exprime opiniile cu privire la produsele şi serviciile companiei.

  Este un proiect care pare să promită o comunicare mai bună cu clienţii, dar şi cu utilizatorii interesaţi să afle mai multe despre ce poate oferi operatorul de telefonie mobilă. Astfel, în cazul în care mai experimentaţi întâmplări neplăcute cu operatorii de la Telekom Relaţii cu Clienţii sau cu produsele şi serviciile companiei, aveţi posibilitatea să vă faceţi cunoscută poveste pe forumul Telekom. Desigur, puteţi scrie şi de bine, nu doar de rău, pentru a-i ajuta pe ceilalţi clienţi sau potenţiali clienţi să facă cea mai bună alegere, fie că vorbim de produse sau servicii mobile.

  Forumul este structurat pe şase secţiuni tematice, unde utilizatorii pot posta comentarii sau întrebări sau pot oferi soluţii inspirate din propria experiență. De asemenea, utilizatorii vor putea primi răspunsuri şi recomandări cu privire la serviciile şi produsele Telekom Romania, respectiv informaţii legate de dispozitivele disponibile în ofertă.

  Cele şase categorii din cadrul Forumului Telekom sunt Servicii telecom cu secţiunile televiziune, internet fix, cartele prepaid, internet mobil, Web & Mobile TV, Magazin online cu secţiunile ofertă, plată şi livrare, Factura: informaţii factură, My Account – My account, Telefoane, tablete, electronice cu secţiunile telefoane, alte device-uri, respectiv Soluţii online pentru afacerea ta: promovare online, start-ups şi inovaţie, precum şi Forum Telekom: ghid de utilizare a Forumului Telekom.

  Ne dorim să îmbunătăţim experienţa clienţilor noştri în utilizarea produselor şi serviciilor Telekom Romania şi un element important îl reprezintă comunicarea directă şi nemijlocită, iar forumul este un mediu excelent de interacţiune”, a declarat Bogdan Jelescu, E-Channel Manager, Telekom Romania.

  Pentru a putea interacţiona pe forumul Telekom, utilizatorii trebuie să se autentifice folosind userul și parola de MyAccount. Orice utilizator poate crea un cont MyAccount, indiferent dacă este sau nu client al companiei.

  Cu alte cuvinte, nu eşti condiţionat de un abonament sau o cartelă Telekom pentru a putea să te înscrii pe forum Telekom. Rămâne de văzut cum se va derula întreaga activitate pe acest forum, dacă vor fi publicate comentariile direct sau va fi nevoie de un filtru de control înainte de a fi făcute publice.

  Eu nu am mai fost nevoită îmi fac un nou cont pe forum Telekom, pentru că în urmă cu jumătate de an am fost abonat al operatorului şi deţin deja un cont, care se pare că este încă valid. După ce m-am autentificat, am primit un mesaj prin care mi se sugerează să îmi schimb user name-ul şi sunt direcţionată pe pagina de profil.

  De asemenea, pot schimba preferinţele forum, dacă să fiu sau nu contactată prin e-mail şi alţi termeni de acest tip. Am posibilitatea să setez ]n rubrica prieteni dacă am persoane neagreate sau să verific mesajele private şi grupurile de utilizatori. Platforma pare să fie promiţătoare, vă voi ţine la curent cu experienţa mea pe forum Telekom.

  Dacă ai încercat sau ai de gând să încerci noul forum Telekom, te invităm să ne împărtăşeşti experienţa ta în secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.