More

  Reuters: Twitter va lua o decizie cu privire la vânzare până în 27 octombrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se zvonea că, Google, Salesforce şi alţi giganţi din tehnologie, vor să achiziţioneze Twitter, dar deciziile finale vor fi luate înainte de 27 octombrie, potrivit surselor citate de Reuters.

  Printre numele giganţilor interesaţi de achiziţionarea Twitter se numărau Disney, Salesforce şi Google, ca de altfel şi Apple. Pe de altă parte, nici Twitter nu este sigur 100% de ceea ce vrea să facă.

  Potrivit Bloomberg, CEO-ul Jack Dorsey vrea să rămână independent, co-fondatorul Ev Williams vrea să vândă, iar CFO-ul Anthony Noto vrea să deţină mai mult control asupra companiei.

  Întreg procesul s-ar putea să nu se încheie cu o vânzare, spun sursele Reuters. Surse citate de publicaţia online Recode.net spun că nici Apple, nici Alphabet (Google), nu sunt interesate de achiziţionarea platformei de microblogging. De asemenea, există zvonuri care indică faptul că nici informaţia cu privire la Disney nu ar fi validă.

  Twitter a informat potențialii cumpărători că vrea să finalizeze negocierile de vânzare a companiei până la publicarea rezultatelor sale aferente trimestrului al treilea, pe 27 octombrie, au spus pentru Reuters persoane apropiate situației.

  Rămâne de văzut care va fi soarta Twitter şi încotro se va îndrepta platforma socială.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.