More

  Facebook a anunţat o versiune Oculus mai ieftină şi de sine stătătoare

  În cadrul evenimentului Oculus Connect, compania Facebook a anunţat un nou tip de dispozitiv pentru realitatea virtuală.

  Mark Zuckerberg a urcat pe scenă şi a vorbit despre acest segment al industriei, clasificând-o în două categorii: dispozitive VR pentru smartphone şi dispozitive VR pentru PC-uri.

  CEO-ul Facebook a continuat prin a anunţa că Oculus şi Facebook lucrează la un nou tip de dispozitiv: un model de sine stătător, care nu depinde de o altă unitate de procesare, cu un bun raport între preţ şi puterea de procesare.

  Nu a fost prezentat un concept al modelului, dar Zuckerberg a menţonat faptul că, în momentul de faţă, dispozitivele pentru mobil te menţin într-o poziţie fixă, iar unităţile dependente de PC-uri necesită o configuraţie a camerei, montate chiar pe casca dispozitivului, pentru a detecta poziţia subiectului în aria de acţiune.

  Compania nu a menţionat nimic despre preţ sau disponibilitate, dar este un lucru un în plus pentru care utilizatorii vor fi ţinuţi „în priză”, mai ales în ideea în care nu va fi nevoie de un calculator VR-ready, care implică nişte costuri suplimentare deloc de neglijat.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here