More

  Oculus Touch controller: data de lansare şi preţ

  În cadrul evenimentului Oculus Connect, compania Facebook a anunţat preţul şi disponibilitatea controllerelor Oculus Touch.

  Controller-ul va fi disponibil începând cu data de 6 decembrie, exact la timp pentru sărbătorile de iarnă, iar precomenzile vor fi disponibile începând cu data de 10 octombrie 2016.

  Oculus Touch va putea fi achiziţionat la preţul de 199 de dolari. Toate precomenzile vor fi însoţite de două jocuri gratuite, „VR Sports” şi „The Unspoken„.

  Oculus a anunţat şi o nouă funcţionalitate pentru controllerul Touch. Cea mai imortantă este „Room Scale”, o opţiune care imită funcţionalitatea disponibilă pe HTC Vive, care te plasează într-o cameră virtuală.

  Pentru a folosi această funcţionalitate, utilizatorii vor trebui să cheltuie 79 de dolari pentru o unitate de urmărire a mişcărilor, denumită „Constellation„.

  Oculus a mai prezentat şi o varietate de noi jocuri şi aplicaţii. Jocul „Robo Recall”, dezvoltat de Epic, capacitează la maxim folosirea controllerului Touch, în special a gesturilor, permiţând acţiuni precum prinderea gloanţelor cu ajutorul degetelor, sau propulsarea inamicilor în aer.

  HTC Vive a transis o exerienţă VR mult mai bună, datorită controllerelor şi a senzorilor de detectare a miscării, dar Oculus are şansa acum de a recupera teren, odată cu lansare noilor produse.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here