More

  Prisma transformă acum video-urile în tablouri animate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Prisma, aplicaţia care transformă pozele în picturi, merge şi mai departe, iar acum video-urile tale pot deveni capodopere contemporane, tablouri mişcătoare.

  Funcţonalitatea este disponibilă, momentan, numai pentru iOS. Utilizatorii vor putea aplica filtre pe un video de până la 15 secunde.

  Nu are disponibile toate cele 30 de opţiuni pe care le regăsim pentru pozele statice, dar cele nouă stiluri disponibile ar rebui să fie suficiente pentru moment.

  Întrega procesare a video-ului se face pe dispozitiv. Iniţial, Prisma cerea încărcarea imaginii pe propriul server, dar începând cu luna august, acest proces a fost realizat offline.

  Procesarea video este mult mai complicată, comparativ cu procesarea imaginilor, dar Prisma a garantat faptul că adăugarea filtrului pe fiecare cadru se face într-un timp rezonabil.

  Funcţionalitatea se află încă în faza de testare beta, iar Prisma spune că are în vedere suportul GIF şi îmbunătăţirea calităţii video a filtrelor în viitorul apropiat.

  În ceea ce priveşte dispozitivele Android, Prima va aduce procesarea offline în săptămânile următoare. Defapt, este posibil ca mulţi utilizatori să îl aibă deja, dar Prisma testează funcţionalitatea pe un număr de 5% a utilizatorilor Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.