More

  Google ar putea lansa două smartwatch-uri Android Wear 2.0 la începutul lui 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un nou zvon indică faptul că Google are de gând să lanseze primele sale smartwatch-uri Android Wear 2.0 în primul trimestru al anului 2017.

  Compania a dezvăluit a doua versiune majoră a sistemului de operare pentru smartwatch la începutul acestui an, dar până acum nu a confirmat planurile de lansare a unei linii proprii de dispozitive wearable care va rula sistemul de operare.

  Noul zvon vine de la Evan Blass, cunoscut pentru informaţiile oferite pe surse anterior lansărilor. Blass nu a oferit detalii cu privire la smartwatch-urile pe care Google are în plan să le lanseze.

  Zvonurile cu privire la posibilitatea ca Google să producă propriile sale dispozitive Android Wear au circular pe internet luni de zile, dar pentru că nu există niciun raport oficial, acestea trebuie tratate cu o doză de scepticism.

  Gigantul online a dezvăluit detalii cu privire la Android Wear 2.0 în cadrul conferinţei Google I/O din luna mai. Noua actualizare OS va include noi funcţii precum aplicaţii care pot fi instalate şi sincronizate pe ceas, fără să fie necesar un smartphone, împreună cu feţe pentru ceas care pot integra şi utiliza date din orice aplicaţie.

  În luna septembrie, Google a anunţat că a decis să amâne data oficială de lansare a Android Wear 2.0 pentru începutul anului 2017. De vreme ce Google a lansat deja primele sale smartphone-uri Made by Google, Pixel şi Pixel XL, nu e de mirare că ar putea la începutul anului viitor să aducă pe piaţă şi primele sale smartwatch-uri Made by Google.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.