More

  Instagram este disponibil acum şi pe desktop-urile Windows

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram a ajuns în sfârşit şi pe desktop-urile Windows, dar mai are nevoie de îmbunătăţiri. După ce a lansat aplicaţia pe Windows Mobile în aprilie, Instagram a adus în sfârşit reţeaua socială pe desktop-urile Windows ca aplicaţie de sine stătătoare.

  Instagram pentru desktop Windows este disponibilă în Windows Store. Aceasta îţi permite să navighezi în aplicaţie, în feed, să vezi ce lucruri noi apar în Stories, ca de altfel şi să verifici şi să trimiţi mesaje directe.

  De asemenea, ai disponibilă şi funcţia de căutare, tab-ul Explore şi acces la profilul personal, postările la care ai dat like, dar şi setările. Spre deosebire de aplicaţia Web, Instagram pentru desktop Windows oferă opţiuni de sharing pentru Facebook şi Messenger din meniu.

  Mai mult decât atât, poţi să postezi fotografii, dar doar dacă ai o tabletă sau un PC care are un touchscreen, ca de altfel şi o cameră pe spate. Asta include majoritatea desktop-urilor şi laptopurilor şi este o îmbunătăţire care va permite oamenilor de rând, cât şi brandurilor, să editeze şi să încarce fotografii din librăriile de imagini de pe desktop.

  Aplicaţia, care se potriveşte mai mult pentru tablete în acest moment, este destul de curată, dar necesită mai multe îmbunătăţiri. Aceasta mai îngheaţă atunci când vrei să adaugi ceva în Story. Vom vedea pe parcurs cu ce va mai veni nou Instagram, până atunci ne mulţumim cu ce ne oferă platforma socială.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.