More

  Google va lansa rezultate dedicate pentru căutările pe mobile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google are în plan să lanseze rezultate dedicate pentru căutările pe mobile, potrivit unui raport al Search Engine Land. În prezent, Google foloseşte aceleaşi criterii de afişare a rezultatelor indiferent de platforma folosită, dar acest lucru s-ar putea schimba în câteva luni de zile.

  Nu ştim cu exactitate cum se va desfăşura această nouă schimbare în căutările pe mobile, dar am aflat că Gary Illyes de la Google a dezvăluit planurile într-un discurs susţinut recent la conferinţa Pubcon.

  Căutările realizate pe platformele mobile precum Android şi iOS au depăşit acum căutările de pe platformele desktop sau laptop, dar rezultatele până acum au rămas uniforme, deşi modul în care informaţia este consumată s-a schimbat radical de la un sistem la altul.

  Se pare că, rezultatele pe dektop vor rămâne aceleaşi, dar platforma mobile va suferi unele schimbări, chiar dacă pentru moment nu avem mai multe detallii. Google are acest plan în minte de ceva vreme, deşi nu a vorbit despre asta nici măcar la Google I/O.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.