More

  iKlips adaugă 128GB oricărui dispozitiv iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Posesorii dispozitivelor iOS se confruntă cu veşnica problemă a spaţiului de stocare limitat ale dispozitivelor.

  Vestea bună, pentru cei care nu îşi permit noul iPhone 7 Plus cu 256GB, este că există un dispozitiv care poate extinde acest spaţiu, cu până la 128GB: iKlips.

  Stergerea fişierelor de pe smartphone, pentru a face loc cât de cât, este o operaţiune care necesită foarte mult timp, fiind şi un proces foarte enervant, iar mărirea capacităţii de stocare internă a dispozitivului este extrem de costisitoare.

  Tocmai din aceste motive, dispozitivul iKlips este extrem de folositor. Acest banal dispozitiv poate adăuga până la 128GB mediu de stocare.

  Tot ce trebuie să faci este să conectezi iKlips la dispozitivul tău iOS, iar toate fişierele vor fi stocate pe noua unitate. Fişierele pot fi gestionate foarte uşor prin intermediul aplicaţiei. Mai mult, fişierele pot fi accesate de pe orice dispozitiv la care conectezi iKlips.

  iKlips este compatibil atât cu PC-uri, cât şi cu dispozitivele Mac, utilizând conectorul UBS cu care este echipat.

  Dispozitivul iKlips are un preţ de 55 dolari pentru versiunea de 32GB, 71 dolari pentru cel de 64 GB şi 135 dolari pentru 128 GB spaţiu.

  Din păcate dispozitivul nu este disponibil şi în România, dar acesta poate fi găsit pe marile magazine online, cum ar fi Amazon.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.