More

  Hello Again: Apple organizează un nou eveniment în data de 27 octombrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple pare să fie profund influenţată de puterea cifrei şapte, pentru că se pare că datele evenimentelor de lansare de anul acesta trebuie să conţină neapărat cifra 7.

  Ieri am aflat că, Apple ar putea pregăti ceva pentru finalul lunii octombrie, iar astăzi ni se confirmă că în data de 27 octombrie, gigantul din Cupertino va susţine un nou eveniment în cadrul căruia va face noi anunţuri şi poate chiar va lansa mult aşteptatul MacBook Pro, versiunea îmbunătăţită.

  Profesioniştii din industrie aproape că începeau să îşi piardă încrederea că un astfel de eveniment ar mai putea avea loc, dar iată că Apple surprinde plăcut utilizatorii şi trimite invitaţii jurnaliştilor la evenimentul care va acoperi această lansare.

  Apple a trimis invitaţii criptate jurnaliştilor, cerându-le să participe la un eveniment ce va avea loc în data de 27 octombrie în Cupertino. Chiar dacă Apple nu oferă detalii cu privire la acest eveniment, moto-ul „Hello Again” poate face referire la un nou MacBook Pro pe care îl aşteptăm cu toţii.

  invitatie-apple

  Dacă deţii un MacBook Pro din 2015, trebuie să ştii că ai în posesie un laptop care funcţionează cu un procesor care este deja cu două generaţii mai vechi decât cele care se pregătesc să intre de acum pe piaţă.

  Zvonurile par să sugereze un update complet la linia îmbătrânită care nu a mai primit îmbunătăţiri estetice din 2012. Noua linie ar putea avea o bară OLED deasupra tastaturii cu un display dinamic care schimbă tastele în funcţie de aplicaţia folosită de utilizator. Mai circulă zvonuri legate de o posibilă tastatură dinamică, renunţarea la porturile USB, adăugarea USB-C, îndepărtarea mufei jack şi adăugarea unui upgrade semnificativ în ceea ce priveşte placa grafică.

  Mai multe detalii vom afla cu siguranţă de la evenimentul Apple din data de 27 octombrie, aşa că fiţi cu ochii pe Noobz.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.